Måndag 31 Januari 2011

Hej alla som bryr sig.
Idag vart de skola igen, en översoft dag men ändå. Började 10, hade 2 lektioner och slutade kvart över 12, kan inte klaga precis. När jag kom hem gjorde jag faktiskt lite läxor sen sov jag några timmar och sen har jag också varit och tränat. Jobbigt men skönt efteråt. Ska försöka lägga mig i tid ikväll (så säger jag varje dag) eftersom det är en lång dag imorgon..

Om jag bara hade pengar..

Har nyss shoppat för 1700 kr. Eller shoppat och shoppat, valt ut en del jag vill ha på hm:s hemsida. Om man nu bara hade pengar. Men känns så sjukt onödigt att lägga pengar på kläder egentligen. Tänk och bara spara allt istället och dra till usa eller nått. En resa minns man ju längre än en ny tröja..

Inlägg tillägnat Emma

Internet har varit knas hela dagen, är just nu inne på maggans internet (vem fan det nu är?). Har fått många förfrågningar om att uppdatera idag så gör de för eran skull. (många=en person vid namn emma) Vad ska man säga då? Idag har jag gjort ingenting. vaknade vid 2, åt lite kräm, la mig i sängen och kollade tv, satte på datorn och här sitter jag nu. Söndagar är till för att ta de lugnt! Imorgon väntar ju en ny vecka, kul.. Men får pengar i veckan så de är najsnajs :D Hittat maaaaaaassa somriga grajjor jag vill ha, ska skaffa mig en ljus kavaj, vit eller åt de beiga hållet hade jag tänkt. Ikväll tänkte jag först träna men eftersom jag fortfarande inte mår helt bra skippar jag de. Ska kolla klart step up 3 som jag började på igår, ganska bra faktiskt. Gillar dansfilmer :) Nä nu får det räcka med denna tråkiga infon, alla har väl somnat för längesen.. PUSSHAJLEVERPASTEJ :D

Hemma efter en trevlig kväll!

Ikväll har jag som sagt varit hemma hos Anne och firat henne. Det var jag, Katja, Azin, Frida och Gelilla. Mycket trevligt och jättegod mat så rullar typ fram nu :P Trots de sitter jag här och kränger godis haha. Tänkte lägga mig nu, fick nästan ingen sömn inatt så får försöka ta igen det inatt. Godnatt!

Lördag 29 Januari 2011

Hej bloggen :) IDag är de lördag yey! Har inte gjort så mycket idag, va på nova innan idag. Var först med mamma och kollade på dator, min börjar sjunga på sista versen nu och är väldigt tung och klumpig. Hittade några jag ville ha men ingen som min ekonomi klarade av :( Sen va jag på nova och köpte present, ett nackellack och en blus som jag inte är säker på att jag ska behålla, visar senare :) Nu ska jag fixa mig lite sen hem till Anne. ska bli trevligt :D Ha en fin kväll

vill ha chips!

Micke köpte nyss godis till mig (dock inte sånt jag gillar) men nu kom jag på att jag är mer sugen på chips :( faaan.

sjukefredag..

Hej bloggen :) Idag är de fredag och man borde va super glad men jag mår fortfarande dåligt så humöret är inte på topp precis. Så det blir en lugn hemma kväll ikväll, roligt värre.. Nä men vilar hellre ikväll så jag kan fira Anne imorgon :) Min blogg suger men har verkligen ingen lust att blogga men jag skriver ändå varje dag men de blir utan bilder för jag inte pallar. HAha fatta lat jag är, låg i soffan innan och min bror var på hans rum så skrek jag att han skulle komma men han hörde inte så jag ringde honom och tog de över telefon istället. Och då ska ni veta att det inte är långt från vardagsrummet till hans rum.. Nä nu ska jag kolla judge judy skit kul faktiskt, hon dissar sönder alla. Sen ska jag cykla och handla lite godis. Pusssssss

Skjuta mig någon?

Mår fortfarande skit, funderar på att skjuta mig själv. Mitt huvud sprängs snart, skojar inte. Blir nog ingen skola imorgon. Min mamma gör inte min huvudvärk bättre, hon fick en bok i present med massa fåglar och trycker så finns det ett visst nr man ska trycka in för att höra en viss fågels läte (en sjukt tråkig present) men hon verkar tycka det är kul, låter som vi har en fågelfarm i vardagsrummet..

Vad har jag gjort ikväll då? Jadu, bakat muffins men fick bara i mig 4 st :S sen ätit en macka och kollat film. Blä har ingen matlust typ, knaaaaaas! Har även tittat på massa sommarkläder, så nu längtar jag cp mycket tills det blir varmt! Och tills jag får pengar, har 20 kr kvar att leva på tills på måndag. Haha lycka till! Nej nu ska jag bädda ner mig i sängen, puss och godnatt!

:(

Hola :) Dagen idag har varit skit rakt igenom, mått dåligt som fan och varit allmänt sur. Matteprovet gick väl som de gick, skönt att det är över. Tänkte äta sen lägga mig och sova och hoppas att jag mår bättre imorgon.

PANIK!

Nu har jag panik. Chillat hela kvällen tills jag kom på att fan jag kan ju ingenting av matten. Och klockan är snart 12 så det är ju skitbra. Får lite hjälp över skype av ahlqvist såhär i sista sekunden. Får hålla tummarna! Lär ju va askalas trött också eftersom jag kommer sitta här ett tag till. Men får skylla mig själv, puss!

Grattis :)

Idag är det ingen vanlig dag, utan det är Annes födelsedag :) Grattis babe! Katja har varit snäll och skrivit in det i min kalender ifall jag skulle missa


Matteplugg

Tänkte skriva att jag suttit och pluggat matte hela eftermiddagen men det vore en lögn. Eller jag har spenderat större delen av tiden vid boken men inte gjort några uppgifter. Finns mycket man kan göra istället, som att sitta och sjunga för sig själv, låtsas att man gör en musikvideo, ta fula bilder på sig själv, fika med bror, googla hur man pluggar bäst, slumra lite till scrubs. Ja finns massa saker man kan göra som jag också gjort. Men orkar verklgen inte, är så enormt trött. Det får gå som det går, ska jobba lite med micke sen så  det sitter. Konstigt de där att min bror faktiskt tycker matte är kul medans jag typ spyr så fort jag ser boken. Jag måste vara adopterad..

Skor :D

Mina kilklackar från hm har kommit :) Superfina fast gräsliga till mina vita ben.. det gör i och för sig inget eftersom jag förmodligen inte kommer kunna använda dom på 5 månader.. men glad är jag :) (försökte ta bild men det gick ingebra.. )

Söndag 23 Januari 2011

Skrivit ett inlägg 2 gånger nu men det har försvunnit båda gångerna, dampar sönder! Igårkväll hade jag cptråkigt och var helt depp så tjatade och ljög lite för mormor så att jag fick följa med några av mina vänner på fest hos Zoe i flädie (mitt ute i ingenstans). Det var väl trevligt bortsett från några händelser som gjorde mig förbannad, det var som om jag förvandlades in till hulken haha. Nä men sånt gör mig så jävla sur. Men annars var det kul med nytt folk och sådär :) Idag blir det till att chilla och plugga lite matte, imorgon är jag ledig!!!!!!! Happyface. Nu har jag ont i rumpan så ska byta ställning. (nej det är itne som ni tror) skoja sån tror att nån bryr sig. haha jaja skitsamma, smell ya later!



paus..

tar en liten paus i bloggandet, har för mycket annat att tänka på. mycket som inte är som det ska. men jag kommer tillbaka, det lovar jag!

AHHHHHHHHHHHHH!

Pallar inte just nu. Min mamma har fetmegaasdamp på mig. Jag och min mamma bråkar inte så ofta, vi tjaffsar mer men när vi väl bråkar är det inget litet utan då är de drama på hög nivå. Så nu snackar jag inte med henne, och eftersom hon ska iväg i helgen och inte litar på mig så ska mormor och morfar komma. Jippi! Asså fuck detta.. Jaja ska plugga nu hörs..

Gamla bilder

Som man förändras, alla är från Januari respektive år


Onsdag 19 Januari 2011

Förlåt att jag inte bloggat idag men varit så sjukt trött.. Längsta skoldagen jag nånsin varit med om, det kändes som den aldrig skulle ta slut. Haft huvudvärk hela dagen också som inte gjorde saken bättre. Var hemma typ kvart i 5 och slängde mig på soffan sen låg jag där nån timme sen käkade jag och nu sitter jag här. Ingen träning idag, mår fortfarande lite kisskass. Tråkig info men tycker inte blogga är alls lika kul längre..

Kan inte sova :(

Somnade efter förra inlägget med kläderna på och allt och vaknade för en stund sen så nu kan jag inte somna om .. blä, lång dag imorgon också. Mår inte heller helt bra, ont i magen och illamående, men tror bara jag ätit för mycket. Hörs imorgon efter skolan, godnatt

en gång i tiden var allt bra

Vill du fixa det som en gång var bra så vet du var du hittar oss. Inte på bloggen utan i verkliga livet.

Trött

Känns som nån slagit mig i huvudet med ett slagträ så trött jag är.. Har nyss käkat middag, tacos och sen prinsesstårta. Spräängs så mätt jag är. Men ibland får man unna sig! Ska sätta tänderna i 40 tyska glosor och lite svenska sen ska jag sova. Behöver det!


Dagens


Dagens outfit, fyfan vad jag ser tjock och ful ut. (sätter en pistol mot pannan och skjuter) Klicka på den för större, men varnar er för skador för livet!

Tisdag 18 Januari 2011

Godmorgon på er! Idag har jag varit uppe sen kl 6 och herregud vad trött jag är. Har en lång dag som väntar också så hoppas det går bra ändå. Slutar vid 4 sen måste jag hem och plugga lite sen laga mat åt mamma och så kommer de lite folk hit och firar henne. Ska ta bussen om 20 min och är helt klar så har inget att göra.. Men vi hörs lite senare, ha en bra dag!

Helt slut

Sitter här och typ skakar haha, mina muskler är typ helt ur balans. Det var sjuuukt jobbigt den där boxningen men faktiskt väldigt roligt. Ta ut all ilska haha, och det var 90 minuter långt och redan efter uppvärmningen var vi typ döda. Men tyckte vi kämpade på bra! Borde göra lite läxor nu (kommer aldrig hända) och sen sova tidigt, lång dag imorgon..

Måndag 17 Januari 2011

Haaj :) Måndag idag vilket är underbart hah. Nä men haft en chill dag, kom till skolan vid 9 men vi började tydligen inte förrän 10, sådär lagom kul. Sen hade vi 2 lektioner sen slutade jag kvart över 12. Så sköönt! Gör det varje måndag och fredag nu :) Efter skolan gick jag en runda på stan, köpte present till mamma som fyller år imorgon och även ett par jeans till mig själv som jag egentligen inte hade råd med men behövde faktiskt de! Bara chillat på soffan hittills, sovit en stund och käkat nudlar och godis. Ska iväg och träna senare, vi ska prova "ki box" vad det nu är för något haha får se hur de går. Men vi hörs sen, puss!

Intressant..

Sitter i soffan med mamma och kollar morden i midsomer, eller ja mamma har somnat som vanligt.. Vi här krängt en massa kex med brie och noblesse, man får ju passa på när det är helg. Vilket ointressant inlägg haha, intresse smurfarna är vilda!!!!!!!!!!!!!!!

Fyndat

Kom inte hem tomhänt från mormor igår, dels så fick jag ett presentkort på hm av min morbror som en försenad födelsedags present och sen fyndade vi lite i mormors garderober. Jag och Rebecka hittade allt möjligt, hon hittade en päls sjal eller vad det heter och en pälsmössa. Det fanns en pälsmössa till men jag såg mest ut som en ryss och sen var det äkta räv så det kändes lite obehaglit. Hittade iallafall en fin blus i siden som kan va fin instoppad i ett par svarta jeans.


Färgen är inte som på bilden, den är vit och inte gul

Söndag..

Skrev ett inlägg igår när jag kom hem men vet inte vad som hände med de :s blev iallafall väldigt sent så kollade bara film när jag kom hem sen sov jag. Varit på ikea idag med mamma och hennes kille, hittade massa saker jag ville ha och funderar på att göra om mitt rum. Hur vet jag inte riktigt men ska fundera på de. Är allmänt seg idag men ska väl iväg och träna senare. Imorgon är det ny vecka, nytt schema, nya problem och nya läxor, kul! Haha världes söndagsångest.

Lördag 15 Januari 2011

Godmorgon på er :) Ska snart åka iväg till mormor och morfar för lite släkt kalas, blir väl trevligt :)



Såhär ser jag ut idag, blus från bikbok

Fredag !!

Fredag idag ja! Va och tränade efter skolan och ska snart iväg och träffa lite vänner och kränga pizza. Hörs när jag är hemma, pusspuss


Perfekta till sommaren

NU är dessa på väg hem till mig, thihi glaad :D Tjatade lite på mamma så hon betalade åt mig, ibland är hon söt!

Torsdag 13 Januari 2011

Förlåt att jag inte bloggat men inte orkat. Sovit efter skolan nästa varje dag nu sen bara varit allmänt seg. Vaknade för typ en halvtimme sen.. Idag var en chill dag, började 11.15 hade en lektion sen nån info och sen sluta vi så det var inte så ansträngande. Gick en runda på stan efter och handlade lite presenter och lite saker till mig själv. Ska iväg och träna snart också, blir skönt och röra på sig. Åt faktiskt lite godis idag, icke bra. Sen har jag ju bara en lång text att skriva på tyska som jag inte ens börjat med att göra, braaaaaa tänkt där! Nä nu ska jag återgå till att fundera på vad fan för kurser jag ska välja, en hel djungel det där asså. Later!!

Mål inför våren

Jag tror inte på nyårslöften men har lite nya mål nu inför våren och innan sommaren.

♦ Träna minst 3 gånger i veckan och börja springa när det blir varmt. Hitintills går detta jättebra och ska nog fixa så jag kan börja träna på gymmet med mitt kort :)

♦Äta nyttigare och inte äta massa skräp och godis i veckorna utan bara på helgen och då i måttliga mängder (inte frossa!)

♦ Öppna ett sparkonto och spara pengar. Har en del pengar på mitt kort som jag jobbade ihop under hösten så ska till banken och fixa så jag på internet själv kan föra över pengar från mitt kort till ett sparkonto. Så ska jag också försöka spara 4-500 varje månad så jag har till sommaren.

♦ Sen har jag massa andra saker jag vill göra men dessa är mer konkreta. Ska också försöka ha det bästa året någonsin! Det är ju bara 152? dagar till sommarlovet, underbart! :D

Svettigt värre

Tjo bloggen :) Precis tagit en lång dusch, herregud vad jag var svettig det bara rann från alla ställen på kroppen. Pumpade hårt på gymmet haha, duktiga vi är :D Ska kanske träna imorgon också om jag pallar göra det själv, vi får se :) Har massa tyska att göra men fattar ingenting så ska vänta tills mamma kommer hem, när hon nu gör de :S Vet att min blogg är död utan bilder men min kamera fuckar och jag har ingen lust..


Bjuder från en gammal men solig bild, från prao veckan i 8an. Minns det som igår

TIsdag

Har nyss varit duktig och lagat wookade grönsaker med räkor, nyttigt och ganska gott. Ska snart dra på mig träningskläderna och möta upp Anne och Katja för att träna, amitiösa vi är eller hur? Vi hörs senare puss <3

Trött och sliten

Hej igen! har nyss duschat och ätit, var riktigt svettig så det behövdes. Var och gymmade med anne och katja innan, svettigt men skönt! Har ingen ork för skolarbete nu så ska lägga mig i sängen och kolla film, puss

Måndag

Det är mycket blandade känslor just nu, inför skolstart, nytt år och nya problem. På ett sätt är de skönt att skolan har börjat så man får lite rutiner och inte bara sover bort dagarna men jag är så otroligt skoltrött så det inte är sant. Jag har börjat tvivla på mitt gymnasieval väldigt mycket på sistone, tycker inte samhällsprogrammet är kul alls och ångrar att jag inte valde nått som jag tyckte var kul istället för att ha 3 års helvete. Men vad ska man göra, det är bara att kämpa på. Ikväll ska jag iallafall träna, och sova i tid men det vet jag själv hur det kommer gå med det.

HEj då

Tänkte bara säga att jag lever än så länge, kan inte lova att jag överlever dagen. Har varit i skolan i 65 min men är redan skoltrött. BAra döda mig!!!

Bara ointressant info

Hii! Kom nyss hem efter en uppfriskande cykeltur som tog 45 min. Varnar er för att ge er ut, det är sviiiin halt. På vissa ställen var det bara is och jag ramlade 3 gånger, lagom kul och det förbättrar inte min svanskotasituation som är en annan historia som är så ointressant att jag inte pallar berätta. Men iallafall så va jag och micke hos pappa och fikade, det är ju min sista krängar dag innan svälten så jag tryckte i mig 2 semlor, ett winerbröd, 4 kakor och läsk. Vi fick även med oss 4 semlor hem så ska kränga sönder sen!!!!! Sista måltiden liksom, nä så illa är det inte men ska äta lite nyttigare och inte äta skit i veckorna utan mer på helgen isåfall. Vad långt detta inlägg blev, och ändå fortsätter jag skriva. Ska iallafall ge mig ut i kylan nu snart igen och träna, och tydligen har mamma lånat ut bilen så vi ska cykla igen, kul!! Herregud vad de blev långt, undrar om någon läste de. Haha jaja vi hörs sen puss <3

Söndag

HOLA :D Ångest till max idag, imorgon börjar helvetet igen. Tidiga mornar, sömnlösa nätter, över mycket plugg, över mycket stress och ångest, frustrationen av att varje dag är likadan och att det aldrig tar slut, självmordstankarna, dödslängtan. Ja det är några saker man ser fram emot. Men hej man måste va lite positiv också, det är ju bara 6 månader till sommarlovet, det går säker superduper fort :)


Iallafall så idag så ska jag cykla till klostergården, det kan man inte tro om mig va? ;) Nä men min bror pallade inte ta bussen så det är bara att hoppa på bettan. Bra med vardagsmotion, det är ju bara typ 1000 km dit (ligger på andra sidan lund om nån inte fattar de) Kör på inget smink idag för jag orkar verkligen inte bry mig. Ha en asrolig söndag!

Godnatt

Ni vill inte veta vad jag har gjort ikväll för det är bara patetiskt, mår fortfarande dåligt så ska försöka sova nu. Imorgon ska jag till min pappa för att fira honom för han fyller år på måndag och sen ska jag träna om jag mår bättre, låter urkul eller hur? Not.. Nattinatti iallafall <3

Lördag

Hej! Känner mig halvkrasslig idag, ont i halsen och snorig så har inte orkat skriva. Vaknade också halv fem idag, bra jobbat! La mig vid halv sex så kan varit därför. Kvällen igår var iallafall riktigt rolig, först förfest hos Felix sen vidare till Hjärup där det först var väldigt dött men sen kom det massor mer folk och blev roligt. Även kul att träffa gammalt folk från nian.

Just nu sitter jag i soffan och väntar på att min kebabtallrik som kommer snart :D Fettovarning men börjar det nyttiga livet på måndag. Vi hörs senare. Ha en rolig lördag vad ni nu ska göra :)

Ha en bra kväll

Ikväll blir det fest i Hjärup, vi hörs imorgon! Ha en toppen fredag :)


Fredag

Jag vet att min blogg suger men orkar inte bry mig just nu. Finns mycket annat som händer i mitt liv som jag behöver ägna tid åt. Idag har jag iallafall varit i landskrona och ätit lunch med min mamma, buffe på nån thairestaurang, mumsigt. Sen gick jag en runda på stan för att sen hänga lite på mammas jobb, skönt att komma ut och göra något iallafall. Ikväll är det massa frågetecken och jag är helt förvirrad haha men nått händer väl. Bråkade nyss med min bror så det blir typ ingen mat ikväll för han bara stack nu, idiot. JAAAAJA vi höres snart :) <3

blö

Kul. Finns inga fler andra avenyn avsnitt på youtube och det går inte ladda ner.. Lika bra att försöka sova då och vända tillbaka dygnet, ska upp tidigt imorgon och åka till landskrona för att käka lunch med min mamma. Hörs då, puss och godnatt

Torsdag 6 Januari 2011

Förlååååååt att jag inte bloggat men inte haft tiden helt enkelt. Igårkväll var vi ett gäng tjejer hemma hos Imelda och lagade mat, åt, snackade och kollade film. Blev väldigt sent och somnade nog inte förrän vid halv fem, men trevligt var de :) idag mår jag inte så bra, riktigt trött och ont i hela kroppen, tror det är nån sjukdom som spökar.. Hoppas ni haft de bra trots att jag varit borta!

Mitt vackra ansikte


Onsdag 5 Januari 2011

ALOHA :D Sitter här cp trött eftersom jag inte kunde sova inatt heller. Låg och lyssnade på musik och spelade doodle jump hur länge som helst (slog ändå inte mitt rekord så de va bortkastad tid) men kunde ändå inte somna. Har nyss duschat och tänkte börja fixa mig lite eftersom jag ska in till stan senare.

MAAAAAAAAAAAAT

Helt död nu, asså fattar inte hur jag kan vara trött heeeeela tiden. Ska försöka sova i tid ikväll men de sa jag igår också. Är också fett hungrig! Skiter i detta med nyårslöften om att gå ner i vikt, jag tar det sen. När skolan börjar så börjar jag vara nyttig, för just nu skulle jag kunna döda för en pizza!


Saker jag gör när jag har tråkigt

♦Tar brutalt fula bilder på mig själv. Har över 100 bilder i kameran nu där jag gör äckligt fula miner. Kanske ett tecken på inget liv.

♦Sätter på nån random musik och dansar extremt dåligt, tänk en gammal kärring som tror hon är ung och kan dansa.

♦Googlar konstiga saker. Igår kom jag in på nån sida om en plast grej man skulle stoppa upp i sig innan man hade sex så man inte blev gravid :S (det var dock inte detta jag sökte efter!)

♦Kollar efterblivna youtube klipp, som detta tillexempel. Hahah döör

Skor och naglar

Skulle beställa skorna men man va tvungen att va 18 så får vänta tills mamma kommer hem.. Blä. Ska även beställa tid för att fixa min naglar hade jag tänkt mig, min kusin känner en tjej som gör det väldigt billigt så har mailat henne :) Kan va kul att va lite fin nu när allt bara är grått och kallt..

Vilka?

Tänkte klicka hem ett par snygga skor till sommaren men kan inte bestämma mig för vilka. Vill ha båda men denna månaden har jag bara råd med ett par, så vilka??


Tisdag 4 Januari 2011

Hejhej! Tänkte skriva godmorgon eftersom jag fortfarande sitter i pyjamas men det är nog litee sent.. Somnade halv 6 imorse, great! fråga inte varför men har haft svårt att sova på sistone och vänt dygnet totalt, gick upp 2 idag. Har ont i halsen också men hoppas det inte blir mer än så för jag pallar inte bli sjuk.. Vi hörs senare iallafall!

Tjulu

Hej :) Jag lever (om det var nån som trodde tvärt om) och ikväll blir det pannkakor!


Varför ser man ut som en jättebebis i min webb?

Paus

Konstigt att folk läser min blogg fast jag inte skriver något. Tar en paus i bloggen, ni får bli sura om ni vill men jag har ingen lust. Jag kommer tillbaka när jag är redo och när jag hittat tillbaka. Ha det bra tills dess, puss (L)

RSS 2.0