SKA JAG?!

Har funderat på en sak ett tag nu och pratade om det med mamma ikväll så om jag vågar blir de nog av. Jag vill nämligen klippa av mitt hår. Inte snagg men lite under axlarna. Tröttnat på de långa slitna som jag bara ser tjock ut i enligt mig, sen har jag typ alltid haft långt hår så vill göra en förändring. Frågan är om jag vågar för isåfall blir de när jag kommit hem från sthl. NERVÖÖÖS! Men de kan bli fint med olika nyanser av blonda slingor och lite uppklippt så de blir volym..

Måndag

Bloggen lider lite för jag har ingenting att säga och det händer inte så mycket i livet. Naturprovet imorgon kan dö för min hjärna har redan lagt av så har inte pluggat något. Idag var de två lektioner sen hem och somna en stund i solstolen sen va jag med mamma på jysk för att köpa trädgårdsmöbler och en tvättkorg till mig (intressant). Tänkte mysa ner mig i sängen snart med te och strunta i allt plugg..

Plugg

Sitter här med en kopp te och försöker vakna till liv. Älskar att solen skiner ute och jag måste plugga hela dagen.. Men man kanske kan gå ut och plugga lite sen. Aja 3 saker kvar i skolan sen är jag helt frii, underbart!

Denna låten är så otroligt dålig så den blir bra

Natti

Nyss hemkommen från en mysig kväll och ska hoppa i sängen nu. Tanken av att jag kan sova hur länge jag vill imorgon är underbar. Sovit duktigt dåligt denna veckan så de ska bli megaskönt. Natti <3
älskar hur jag ser ut som en emo- crackhoe

Vandring

För att beskriva dagens vandring så säger jag ett rent helvete. Jag kanske är klen men för fan vad jobbigt det var. Det var en del blod svett och tårar, branta backar, gnäll men hade roligt sällskap så. Blev lite häng på bk med Lisa och Imelda sen cykeln hem. Nu har jag duschat av mig skogsbarr och myror och har även fått snyggaste brännan på ryggen! Ikväll blir de katterevyn, puss!
denna bilden beskriver dagen i mer än 1000 ord

Update

Hej!
Lite sämre bloggning men tycker tyvärr inte det är lika kul men försöker ändå. Ikväll blev det träning med Katja och ska snart ta nått att äta för att sen chilla ner och läsa lite i min engelska bok som jag nu har 400 sidor kvar av.. Great! Imorgon är det vandring som gäller, sjukt pepp. Eller inte.. Men hoppas det händer något roligt i helgen iallafall. Ha en bra kväll puss

Vad händer?

Sämsta bloggaren men jag är tröttare än någonsin och sover mest hela tiden och skolan tar upp min vakna tid. Lovar skriva nått intressant inlägg senare! Denna veckan är väl ändå helt ok, np i matte imorgon, ledig på onsdag, vandring på torsdag, idrottsprov och sista np i tyska på fredag. Sen är det bara några pyttedagar veckan efter sen är skolan i princip slut!! Nu ska jag ut i älskade naturen och röra på fläsket,kika in senare!
söta kåmpisar

Gult

Hittade ett par gula shorts när jag städade. Gult är ju en av sommarens färger men vet inte riktigt vad jag tycker

Fredag

Äntligen är denna veckan över! Nu är det endast 2 jobbiga veckor kvar sen är det bara glida den sista veckan rakt in i sommarlovet!!!!!!!!!! PEPP!! Ikväll blir de rosaparty hos Imelda som flyller år idag, GRATTIS <3


Mycket som förändras

Gymnasiets första år börjar lida mot sitt slut nu och därför tänkte jag göra en liten sammanfattning av det.
Det har varit upp och ner och en konstant berg och dalbana. Jag har fått nya underbara vänner men även tappat kontakten med de gamla som man träffade varje dag i tre år. Men jag antar att det är sånt som händer, man glider ifrån varandra och hittar nya, alla kan inte vara vänner förevigt. Men jag har inte förlorat alla gamla utan jag har ett par kvar som jag är väldigt glad över. Jag trodde inte man skulle hitta nya vänner så fort som man faktiskt gjorde och att man skulle klicka så bra ihop. Jag är jätteglad att jag hittade er (ni vet vilka ni är) och jag hoppas det varar länge.
.
I nian var allting väldigt enkelt, tryggt och stabilt. Man kände allt och alla, man behövde inte bry sig om utseendet och man behövde inte lägga ner hela sin fritid på läxor. Det jag saknar mest med högstadiet är just tryggheten. Man kände alla, var vän med nästan alla och man hade en personlig realtion till lärarna. Själva skolan var också mycket enklare, nu måste man kämpa lite hårdare och puscha sig själv lite mer, men jag antar att det är så att växa upp.
.
Jag har väl fortsatt vara samma person som jag var innan men det är klart man har förändrats en del, för man har ju gått igenom en del under det senaste året. Vänner har kommit och gått, kärleken har kommit och gått och även sårat en del. Men ju mer sånt man går igenom desto mer vet man att man måste ta vara på sina vänner så de inte går förlorade. Somsagt har året varit upp och ner men jag älskar att man har fått en ny start och lite av ett nytt liv. Har lärt känna massor av nya härliga människor och lärt mig en del. Jag hoppas det bara blir bättre och att tvåan inte dödar totalt..
Nya vs gamla klassen

onsdag

hade två prov/test idag som inte gick något vidare. Som tur va hade vi ingen tyska så kom hem rätt tidigt och nu tänkte jag sova lite för det blev inte mkt sånt inatt :( Även taggad på att de ska bi runt 25 grader nästa vecka! Äntligen kommer värmen tillbaka :)

Underbar dag

Efter en dag med inställda lektioner, dåligt humör och störiga människor bar de hemåt för att plugga matte inför np. Gick superduper bra! Not. Men jag tänker inte sitta och lära mig hela matte a idag så de får räcka. Ikväll blir de nog en promenad, dhw och sista avsnittet av GG säsong 4 som släpptes inatt. Spännande :p vi hörs nu ska jag sova lite <3

Intressant fakta om min kväll

Trött och sur Linnea här. TYdligen är wow mer viktigt än min framtid innom matematik??? så nu kan jag inte räkna nån matte och ****provet är på onsdag, hej ig vill du leka? :) Nä men man kan inte va bäst på allt. Har annars varit ute i regnet och tränat, förvånansvärt skönt. Tänkte chilla ner lite med piraterna från karibien sen, snart kommer ju den nya ut :D fett taggade? Vet att min kära falafelvän är iallafall! Nä fan vad jag babblar. Ciao! (tänkte det passade in nu när jag bytt ut bajstyskan mot italienska till tvåan)
lite måndagshumor

lördag + söndag

Hej!
Igår spenderades kvällen först hos Anne med katja och en massa mcmat och sen en liten promenad där jag köpte en chailatte och sen avslutades kvällen med godis, tv och Azin. Var en mysig kväll med en jäkla massa kräng bara.
Idag har jag sovit ut och gjort klart min novell, skönt att vara klar! Tar inte så lång tid när man väl sätter sig ner och bara gör det. Så nu ska jag bara njuta av att jag är ledig.
Detta var gårdagens middag, ja jag har börjat banta om ni undrar varför jag åt så lite..

snabb update

Har inte supermycket tid till uppdatering just nu men försöker ändå! Dagen va chill med två lektioner, sen cyklade jag och Katja i regnet hem till Anne och spenderade eftermiddagen där med chips, kakor och godis. Ikväll blir de hem till katja så vi hörs mer imorgon, puss!

Myskväll mitt i veckan

Efter en middag med massa nudlar, ris och kyckling så mötte jag upp Emma, Imelda och Katja. Vi köpte godis och gick hem till Imelda för att se hiphip hora, klassiker haha. Plugget och allt de får vänta tills imorgon.. GODNATT :D

Onsdag

Hej ! Hoppas ni haft en skön dag i solen. Min har varit sådär, började mer prov och slutade vid fyra.. Nu är jag iallafall hemma men om nån timme ska jag in till stan för att äta med min mammma, blir nog kinamat :D min bror har åkt till Prag (äntligen, han har varit en pain in the as hela veckan) så vi passar på nu :) vi hörs nog senare för jag är ledig imorgon!

EN MÅNAD TILL SOMMARLOV!

Tänkte göra ett sista inlägg för idag. Kvällen har inte varit så händelserik, va ute och sprang i 45 min. Känner att mina ben är helt slitna så jag sprang en lång runda men väääldigt långsam. Tänk snigel. Nu väntar jag på att dhw ska börja och att mamma ska komma hem med min ben & jerry :) hihi

Solig men aningen förstörd tisdag

Ledig halva dagen idag men den känns ändå lite förstörd när man måste gå upp 8.15.. Gjorde provet som gick sådär sen mötte jag min mamma och åt lite lunch och gick i affärer. Blev ett par shorts, en tshirt, solglasögon och en sak till mobilen :) Somnade en stund när jag kom hem och sen har jag pluggat lite, så fett tråkigt.. Så nu tar jag en paus!!

Jobbig dag

Nu skiter jag i allt som har med sovjet och svält och folkmord att göra! Blev en jobbig joggingtur, inervaller i brantbacke 15 gånger.. usch. Har även köpt unlimited på spotify. Mina timmar tog slut och dampar på de!! Aja nu ska jag fixa lite te och se tv. Nationella i engelska imorgon.. tagga till!

Så var de vardag igen, har semestrat klart

Ligger i sängen med världens huvudvärk. Pang sa de bara så kom den och jag kunde knappt hålla ögonen öppna.. Idag var de skola som började med en inställd naturlektion sen 2 till lektioner sen plugg på biblioteket med Emelie, Katja och Azin. Inte för något fastna men ändå. Nu ska jag sluta att ligga här och tycka synd om mig själv och dra ut på en löprunda! Det lockar sjukt mkt mer än skolböckerna..

Godmorgon!

Nu har jag ätit frukost, duschat och klätt på mig och allt sånt. Ska cykla in till stan med katja, emma och lisa och heja på Imelda och Sandra som ska springa lundaloppet. Sol ute idag, najjs!

bye

Nu drar jag in till stan med katja! Hörs kanske när jag är hemma igen, ha en bra fredag!

Dagen

Endast haft en lektion idag men var i skolan från 8.15-15.00, fråga inte varför! Sen cyklade iallafall jag, lisa, emma och katja hem till katja och åt och hoppa studsmatta :) När jag kom hem gick jag ut och sprang en runda och myste med djuren på 4h. Har faktiskt glömt hur fint det är att springa där nere, helt folktomt, bara jag, naturen, och djuren haha.
jag matar hästarna, som inte ville äta.. hästjävlar!

Laajni på hjul

Blev jättetrött innan efter maten så bestämde mig för att gå ut. Försökte få med mig micke ut och skejta (?) men han ville inte. Så jag tog på mig inlajns och gick ut. Kan bara säga såhär. Har man inte åkt på 100 år och om man inte kan åka skridskor så bör man inte pröva. Tog nog sönder en del av grannens häck och gav mina grannar en rolig föreställning. Kände mig som ett missfoster på hjul. ALDRIG IGEN!

Tråk

Sitter och pluggar historia och kollar dövnyheterna, fråga inte varför. När jag va liten brukade jag, min bror och hans kompis spela in dövnyheter. Min brors kompis var dövreporter, min bror rösten för de hörande och jag kameramannen. Fråga inte heller varför vi gjorde det.

Onödigt inlägg

Jag blir trött på allt och alla. Känns som att vad man än gör så är det aldrig tillräckligt, vad man än gör så gillar inte folk en ändå. Så varför göra något alls när ingen ändå bryr sig? Detta är inte riktat mot någon speciell. Jag kan bli väldigt sårad av vad folk gör och säger, även om jag inte visar det. Jag försöker alltid vara glad men ibland känns allt bara så onödigt. Jag orkar bara inte göra saker för folk som inte gör något för mig, för det känns som vad man än gör så får man ingenting tillbaka. Vet inte var jag vill komma med detta, vill bara få ur mig att trots att ni inte fattar det själva så kan jag ta illa upp av vad folk gör och säger även om de själva är helt omedvetna om det. Jag vet att alla inte kan gilla mig, det är sjävklart. Jag är nog också en som person som man antingen gillar eller inte gillar, och fine att folk inte gillar mig men spela inte falsk då för jag är inte så dum.

Onsdag

Jag förlorar aldrig rösten men när jag vaknade imorse fick jag inte fram ett ord. Blev att göra np i engelska sen sticka hem igen och vila. Ligger i sängen och kollar film nu , haha har verkligen inget att säga :p

Kvällen

Spenderat kvällen på skype (jag hatar skype) och pratat med min kusin. Blir så sugen att åka dit men pengakontot ekar tomt.. Har jag pengar i sommar så tvekar jag inte! Nu måste jag typ kuta till tvn för att se dhw!
charmigt jag vet

Tisdag

Hej! Blev hemma från skolan idag efter en natt med konstant hosta. Vaknade med ingen röst idag vilket var super bra då jag hade muntliga np idag. Men jag tog mig iväg och gjorde det och det gick helt ok! Är kvar i skolan nu med Imelda och Emma och gör ingenting. Ikväll blir det desperate housewives och pannkakor!

vad som händer

Mår riktigt kasst och känner därför inte att blogga precis. Har precis tvingat iväg min bror till affären för att köpa glass till mig och tänkte ladda ner nån film nu.

Valborg och dagen efter

Hej! Har inte orkat blogga då jag legat i soffan och varit sjuk. Valborg igår ja, finns väl inte så mycket att säga än att det var en riktigt lång och galen dag som slutade i bjärred och med en sjukt sen buss och en dampig busschafför som gjorde så jag missade min buss i lund så fick åka taxi hem :P

Ikväll har jag tvingat micke att äta pizza och kolla pb och sent suttit och pratat med mamma som kommit hem från London, även fått lite fina presenter. Tre tröjor, ett par skor, en mugg och lite the :) Nu blir de snart bigbrother och lite godis om jag kan svälja.. Har massa konstiga bilder och filmer från igår som jag kanske bjuder på senare, puss!

RSS 2.0