PAUS

Tog bort de inlägg jag precis skrev, de blev för deppigt. Men tänkte meddela att jag nog inte kommer blogga så mycket på ett tag. Kommer kanske tillbaka när allt är bättre men det blir en paus från och med nu.

Godmorgon

Godmorgon på er! Hinner med ett litet morgoninlägg idag för en gångs skull. Orkade inte blogga igår för jag mådde allmänt äcklig (den veckan i månaden) och låg mest och käkade muffins och kollade jersey shore. Somnade innan 12 men var ändå sjukt trött när jag vaknade, men bara 2 dagar till helg! Nu blir de skolan, slutar 3 så hörs efter de, puss!

onsdag 30 mars

Äntligen hemma efter veckans längsta dag! Haft så fett ont i magen och huvudet idag så det har inte varit allt för kul, men jag klarade mig igenom simningen och matteprovet hyffsat bra. Ikväll hade jag tänkt ignorera det mesta som har med läxa att göra, ska bara skicka in en tyska grej och kolla lite natur men annars ska jag bara chilla :)


Tisdag 29 mars

Fy i helvete vilken dag det har varit, en tog liksom aldrig slut. Och när den nådde siste lektionen var jag och Imelda bara så övertrötta så vi skrattade åt precis allt och vikarien dampade loss.. Usch för tisdagar men då ska vi inte ens snacka om onsdagar. Nu är jag iallafall hemma och pluggat matte i nån halvtimme så tänkte kolla lite film nu och kanske slumra lite. Blev sådär 4 timmars sömn inatt så kan behöva de. Ikväll blir de jogging och dhw!


Godnatt babes


Panik

Vad hände med tiden?? Slutade ju 12 idag och nu är klockan halv åtta och jag har inte gjort ett piss förutom ätit och sovit? PAAAAAANIK! har ju bara sådär 50 sidor matte att räkna, smart att jag inte har räknat en enda uppgift på typ 2 månader. Bra jobbat Linnea!

Måndag 28 mars

Ytterliggare en måndag har snart passerat. En hyffsat chill sådan, var bara ett rent helvete att ta sig upp imorse men med bara en lektion på schemat så gick de bra! Vi hade nån sex och samlevnads föreläsning också som väl var ganska intressant, finns alltid saker man inte vet. Sen gick jag på jakt efter en ny bikini och hittade faktiskt en, inte den jag ville ha men den fick duga, kan visa sen. Hittade även en fin puderrosa klänning som jag ska tjata lite på mamma för att få.. Mycket text men det var ju de vissa ville ha! :P


Sliten

Bara att kämpa lite till

Jag har inte så mycket att säga idag. Det är söndag och inget händer förutom träning och plugg. Livet är ganska mycket likadant nu förtiden men bara 3 veckor till påsk och sen är de bara lite till och sen sommarlov! Och i början av lovet blir det en tripp till stockholm med lite tjejkompisar, ska bli riktigt kul! Bara att hålla ut lite till för snart så är det slut.


Jag vill bara kunna gå i shorts just nu!!

Söndag igen

Bara jag som är förvirrad över det här med att ställa om klockan? Fattar inte riktigt vad klockan är men struntsamma. Söndag idag, måste plugga, vill inte vill inte vill inte, struntar i det. Ska kolla solsidan säsong 1 istället, hihi to cool for school :D


Sista lördagen i mars

Tjohej :) Lördagen har spenderat på ikea, handlat massa nytt eftersom vi ska göra om men ingenting till mig :( jo ett ljus som vanligt. Ska äta lite snart sen träffa Katja!


Fredag 25 mars

En lång dag har du varit men nu är det äntligen helg!
Eftermiddagen spenderades med fina vänner hos Imelda med våfflor, det är ju våffeldagen! Det var jättemys och blev en hel del skratt haha. Nu har jag nyss lagat mat med min bror, för hans del blev de bacon, älgkött, korv, pommes och sås. Jag nöjde mig med kyckling, pommes och sås. Men tyckte vi lyckades riktigt bra för att egentligen vara helt värdelösa..

Godnatt

När blev klockan såhär mycket?! Simning imorgon bitti, tagga!! Så ska lägga mig i sängen med big brother nu och måla naglarna. Godnatt sötisar :)


Bildbomb!

Bildbomd från tiden då jag var mörhårig. OBS! bilderna är vääldigt gamla!






Tankar och funderingar

Jag måste bara skriva av mig nu så läs om ni vill annars bara ignorera. Jag vill ta upp detta angående mat och vikt för jag känner det är ganska aktuellt.

När jag var yngre, eller ja hela mitt liv nästan så har jag varit överviktig. Och nu menar jag inte lite bebishull utan jag har fått gå hos dietister och läkare och sånt regelbundet under min barndom. Jag har mått väldigt dåligt över detta och har även blivit mobbad en hel del över min vikt. Därför tar det väldigt hårt på mig när en smal tjej sitter och säger hur tjock hon är. Tycker hon att hon är tjock, vad tycker hon då inte om mig? Folk som har en normal vikt borde inte klaga för jag vet själv hur sjukt jobbigt det är att vara så pass tjock att man har risk för att få diabetes. Ni har ingen aning om hur jobbigt det är att vara överviktig och fet, ingen jävla aning. Så tycker ni att ni är tjocka så håll de för er själva för ingen annan tycker det! Och man blir inte smalare av att klaga på hur tjock man är. Som tur är så har jag fått någerlunda rätsida på min vikt men jag skulle fortfarande vilja vara smalare men detta är något jag håller för mig själv för jag ser ingen idé att klaga på min vikt inför alla andra. Så vill bara påminna er om att tänka efter innan alla ni tjejer där ute yttrar er om detta för det finns folk som tar väldigt illa upp som jag. Med detta sagt så tar jag på mig joggingskorna och går ut och springer!

One piece

Jag vill verkligen ha en one piece!! Tänk så mysigt och glida runt i en sån hemma, ge mig!! Hade dom inte varit så dyra så hade jag klickat hem en direkt..


Torsdag 24 mars

Solig torsdag gillas, natur provet ogillas! Sitter här vid datorn och chillar lite och kollar nån bok med tapeter. Tydligen ska vi måla om och byta golv i hela lägenheten utom i mitt rum, känner mig hedrad.. Ikväll blir de tacunight som vi säger, ska bara vänta på att gullis kommer hem så ska vi fixa mat. Sen måste jag hinna med en springelispring tur.


tänkte bjuda på en bild eftersom vissar klagar på det! *psst imelda*

Jersey Shore

Det kanske beror på att jag haft för mycket tråkigt på sistone eller att jag sett klart på alla oc säsonger för 20 gången men jag har iallafall börjat se Jersey Shore. Väldigt meningslöst men roligt program haha, håller på att se säsong 2 nu. Vet jag borde skaffa ett liv.. Här är en sida man kan kolla lite olika serier och filmer i hyffsad bra kvalitet!


Onsdag 23 Mars

Idag mår jag lite bättre, håller tummarna för att min mamma inte har smittat mig! Eftersom jag somnade igår vid 10 blev inget plugg gjort men får ta igen det idag. Men jag vet redan nu att detta provet kommer gå åt helvete men då får de göra det för jag orkar faktiskt inte plåga mig själv med det. Vad gör ett dåligt provresultat? Det kommer fler chanser. Nu blir de fika med en kopp te och en macka, puss!

Livet är på topp

Jag mår inte bra.
Legat i totalt mörker i 3 timmar.
Tänkte fortsätta med de
Ciao

Tjabbatjenahallå!

Kom hem för kanske en timme sen och har nyss ätit. Har sån ångest över att jag inte pluggat natur och nu har jag sån fet huvudvärk att jag inte pallar men har man något val? nej. Skolan dödar mig, vi hörs imorgon om jag inte dött. Puss :D

Skolan

Sitter i bibblan på skolan nu och pluggar natur helt själv, gjort de sen jag slutade eftersom jag inte får nått gjort hemma. Ska röra mig till tåget nu och åka till landskrona för att va med på nån sak på mammas jobb som jag lovade hjälpa till med. Vet inte riktigt när jag är hemma men hoppas inte allt för sent då jag har sjuukt mkt att göra, ha de fint puss!

Heej

Pallar egentligen inte blogga för jag känner mig allmänt negativ. Är superstressad inför naturprovet som jag inte ens börjat plugga till och komme förmodligen inte hinna plugga alls imorgon och sen har min bror spytt ner min jacka inatt, mysigt, tack så jävla mkt! Ska lägga mig i sängen nu och kolla på nått tråkigt. AJa imorgon börjar jag 10 och slutar 12.15, nått att glädjas åt iallafall!


Söndag

Idag har jag varit uppe med tuppen, eller ja sen 10 iallafall. Har varit ute och sprungit, duschat, ätit frulle och nu sitter jag och gör lite natur. Har lite panik eftersom jag inte börjat på de förrän nu och kom på hur jäävla mkt det är att lära sig. Vid ett ska vi iväg till mormor och morfar och kommer väl hem ikväll nån gång så måste hinna göra så mycket som möjligt nu. Vi hörs när vi hörs

World trade center

Tror många redan har sett denna filmen men om ni inte har det så måste ni verkligen det. Lovar att den är jättebra och ni kommer gråta. Så otroligt hemsk men ändå fin film. Handlar om 2 poliser som blir levande begravda när world trade center rasar och om hur dom kämpar för att överleva.


Virkat


Från h&m

En runda på stan

Nyss hemkommen från en liten shoppingrunda och en fika på stan. Solen kom fram nu också, känns som våren är på väg så håller tummarna för att vädret håller i sig! Köpte lite smink och en virkad tröja som jag kan visa sen. Vi var även innom jättekul för att köpa present till min kusin som fyller år och jag hittade världens sötaste kanin.. Mamma vägrade köpa den åt mig. När jag va yngre och vi va där så fastnade jag alltid på gosedjursavdelningen och när mamma och pappa sa nej ja då började jag gråta och skrika så det slutade ofta med att jag fick djuret. Kände lite för att göra samma sak idag men folk hade nog inte tyckt jag va riktigt klok.. Inte för jag är det men ändå.


världens mjukaste..


Äntligen lördag

skönt med lördag idag! Äntligen helg säger jag bara. Vaknade för någon timme sen och har duschat och sitter nu och äter frukost och kollar på postkodmiljonären, min blinda tysklärare var nämligen med. Idag ska jag nog ta mig in till stan och möta mamma och dom för att köpa lite smink eftersom allt mitt är slut. Hoppas ni får en fin lördag!

Fredag 18 mars

Hej :)
Äntligen fredag och det känns i hela kroppen för jag är heelt slut. Bara legat på soffan och degat sen jag kom hem, skönt att slippa stressa över massa plugg! Ikväll blir de också att ta de hyffsat lugnt och träffa lite vänner.

Tips



Ville bara tipsa om denna tjejens blogg, en söt tjej som har en väldigt snygg klädstil enligt mig. Man blir faktiskt inspirerad!

Torsdag 17 Mars


Såhär glider jag runder just nu, söt va? :) not. Men världens skönaste tröja, hitta den längst in i garderoben bland massa annat, tror det är pappas gamla eller nått. Annars är jag ganska sur just nu av en anledning som jag inte tänker ta upp i bloggen. Men man ska inte hänga läpp, fredag imorgon och helg. Tänker sova mig igenom hela så jag orkar nästa vecka.

10 sanningar om mig

♥ Jag skulle egentligen hetat Linnea Nilsson men som tur fick jag pappas efternamn
♥ Eminem är en av mina favoritartister
♥ Jag är en riktig gottegris
♥ Är livrädd för fyrverkerier, tur att nyår bara är en gång om året!
♥ Jag var väldigt tjock och överviktig som barn, jag vägde mer i 6an än jag gör nu
♥ Jag har 2 kusiner på fiji som jag aldrig har träffat
♥ Kan inte leva utan lypsyl
♥ Somnar ofta på lektionerna
♥ Tycker hästar är det äckligaste som finns
♥ Jag är faktiskt ganska rolig ibland haha
trött och sliten chey

Onsdag 16 mars

Tjo på er :) Hoppas ni haft en ljuvlig onsdag. Jag slutade en timme tidigare än vanligt vilket va skönt fast sitter ändå här med lite plugg. Tänkte inte göra nått speciellt idag, tränat 3 dagar i rad nu så ska nog vila från det idag och bara ta de lugnt och göra lite skolarbete.

Tisdag 15 mars

Tjohej :) Sitter här med tvål i ögonen så ser ingenting, fråga inte varför men nått gick snett i duschen så ögonen svider och det bara rinner. Ajaaa. Skola idag, vad annars? Det hände väl inget speciellt, det var de gamla vanliga. Sen har jag och Kitty varit och tränat intensivträning och det är precis som det låter, intensivt. Fanns stunder då jag trodde jag skulle dö men kom ut levande. Tur det eftersom jag sitter här och taggar inför DHW!! :D Ball eller vad?? Hoppas ni ska ser det annars kan jag behöva döda er, puss :)


Måndag 14 Mars

Måndag igen då ja, ny vecka och sånt. Dagen i skolan var väl helt okej, slapp som måndagar alltid är. Har varit så sjukt tröttt bara pga att jag inte fick alls mycket sömn inatt så sov en stund när jag kom hem. Har mest degat sen dess, gjort lite läxa och sen degat igen. Nu ska jag snart iväg och träna, skönt för börjar faktiskt bli lite rastlös haha.

tönt

Tihi kalla mig tönt om ni vill men håller på att ladda ner senaste harry potter filmen, tror inte jag pallar se hela eftersom den är sjuukt lång. Men det kan vara ett mysigt avslut på denna helgen.


13 Mars

Varit en seg söndag som vanligt, ett besök hos pappa, en runda på nova och lite träning. Nu ska jag fixa lite käk sen se solsidan och nån film i sängen som är extra gosig idag.


Såhär ful och osminkad har jag varit idag, sötnowws!

Söndag

Hade en riktigt dålig dag igår, va sur på allt och grät för ingenting. Slutade iallafall med att jag gick på bio med min bror haha, såg fighters. En film om boxning typ, jätterolig! Not. Haha nä men den va väl helt okej, inget jag själv hade valt men ändå. Nu ska jag snart dra en snabbis till nova för att köpa lite nödvändiga saker, vi hörs senare!

Bajs

Pallar inte denna dagen, allt blir ju bara fel och jag pallar verkligen inte sitta hemma. Bajs på allt


Städning

Hej på er!
Vaknade vid tolv idag sen låg jag i sängen ett tag och bara degade. Nu har jag satt igång och städa, ganska stökit och dammigt på mitt rum så de kan behövas. Har som vanligt på min städningslista på spotify som består av britneys gamla låtar, blir lite roligare att städa då. Ska fortsätta nu så vi hörs senare, puss!

Fredag 11 Mars

Fredag idag, underbart! Väldigt ansträngande vecka med bara en riktig skoldag.. Haha, idag var de temadag, var på en föreläsningen sen käkade vi och sen åkte jag, Katja, Emelie, Anne och Gabriella till nova och va där ett tag. Har nyss lagat middag med Micke, efter en del misslyckanden så blev det ändå hyffsat gott :) Ska byta om och lite sånt sen drar jag ut, hoppas ni får en bra kväll! Puss


Bjuder på en äcklig bild från förra helgen

Seg och sjuk

Sov ingenting inatt, låg och hostade och mådde illa hela natten (ingen bra kombo) så stannade hemma idag. Legat på soffan i ungefär 6 timmar och glott oc avsnitt med min bror och ätit småkakor som jag bakade innan. Känner mig allmänt seg i kroppen som man gör när man är sjuk så har inte pallat datorn. Nu vet ni att jag lever iallafall!


Blä

Idag är en sån dag då jag bara vill krypa under täcket och stanna där. Haft en lång dag i skolan, regn, skorna jag ville ha va slut överallt i min storlek och min mamma går mig på nerverna. Uppdaterar när läget är bättre

Hoppas!!

Känner att jag vill iväg nånstans, bara resa bort från denna tråkiga vardag. Och jag orkar verkligen inte vänta till sommaren, vill åka nununu!! Har därför kollat på lite flygbiljetter till Italien för att hälsa på min kusin som flyttat dit. Man kan ändå hitta hyffsat billiga biljetter så ska bara snacka lite med mamma om det (om hon kan betala haha). Tänkte åka på påsklovet för då är ändå hela min familj bortrest i och med att mamma ska till london och micke ska till åre. Men vet inte om jag vågar åka själv, jag på en flygplats helt ensam känns ju bara kaos. Men ska försöka övertala mamma först, hoppashoppas!! :D


Dagens



Vår!

Har nyss kommit hem från en lång skön promenad. Gick en vända till nova också och lämnade tillbaka en tröja och skulle köpa en skjorta jag sett igår men den fanns inte så får be mamma köpa den. Så skönt att bara kunna ta på sig skinnjacka,solglasögon och converse utan att frysa, våren är helt klart på väg. Såg att det skulle bli 6 grader i helgen också, nästan så man kan ha shorts haha eller inte.

Godnatt

haft en trevlig kväll med tjejerna hos azin med god mat och mycket skratt. pallar inte skriva mer, ska sova.

iväg igen

Har superbrått, kom nyss hem men ska iväg igen. Vi hörs senare ikväll när jag är hemma, puss<3

Måndag

Hejsvejs!
Ledig idag vilket är toppen, vaknade ändå ganska tidigt vid halv 11 av att det ringde.. Sen har jag mest tagit de lugnt, ätit och duschat och sett ett avsnitt av oc. Ska göra mig i ordning nu sen ta tåget prick. Idag ska utväxten bort!

Kors

Beställt lite nya smycken, tycker kors är väldigt snyggt just nu!


Hårfärgning

På nova köpte jag bara ett nagellack och sen mat (oväntat?). Vi köpte även hårfärg och åkte hem till katja och färgade hennes hår! Det blev superfint och hon passade jätte bra i lite mörkare hår. Haha sån äcklig :P Fint väder det har varit idag också, känns verkligen att våren är påväg. Skönt att bara kunna ta på sig den tunna skinnjackan utan att frysa röven av sig. Nu har jag nyss käkat med familjen, tänkte gå ut och springa snart ska bara samla kraft först haha. Hoppas er söndag har varit bra!

Söndag

Hej på er :) Söndag idag som säkert alla vet men om ni inte visste så vet ni nu. Har fixat mig lite smått då det bär av till nova snart med anne och katja. Sen tänkte jag nog spendera kvällen hemma med mamma som har varit borta hela helgen. Ska försöka hinna med nån slags träning också då det var längesen.


Fattar inte vad som hänt inatt men när jag vaknade var det en fet reva i lakanet. Varför vet jag inte, de kan ni ju sitta och klura på nu när jag är borta :D

Lördag kvällen

Suger på att blogga jag vet, men vissa dagar pallar jag bara inte. Har nyss kommit hem och tagit bort sminket och hoppat i pyjamasen. Kvällen spenderades hemma hos mig med katja, anne, emelie, bacel och micke. Vi gjorde inte så mycket, vi tolv drog jag, emelie, micke och bacel till bk och åt (andra hamburgaren för dagen, svält imorgon typ) sen tog jag bussen hem och här är jag nu. Ska kolla nått avsnitt av andra avenyn sen nanna, skönt med  en icke ångest söndag imorgon. Kanske visar lite bilder från kvällen då också, om nån blev normal. Godnatt!

(ps, Imelda om du ser detta så hör av dig för mina sms verkar inte ha gått fram till dig under kvällen :s, detta gäller även emma )


5 mars 2011

Skrev inte när jag kom hem igår eftersom jag var dödstrött så somnade vid ett tiden och vaknade vi ett idag. Skönt med 12 timmars sömn :D Har precis duschat och ska börja städa undan lite på rummet eftersom det mer eller mindre ser ut som bagdad. Har också ont i hela kroppen, sovit så sjukt konstigt inatt eftersom jag inte kunde ligga på högersida pga en liten cykelolycka igår. Så nu kan jag knappt röra min nacke haha.


Fredag!!!!!!

Hej! Äntligen fredag och lång helg, så otroligt skönt. Har precis fixat lite mat som står i ugnen så blir mat om en stund sen drar jag hem till Anne för lite fredagsmys. Vi hörs nån gång senare, pallar inte sitta vid datorn nu. Ha en bra kväll pusss!! Känn peppen inför imorgon också haha :D It´s gonna be wild

Ibland blir det för mycket

Gav upp pluggandet för nån timme sen då jag inte orkade mer. Ingenting fastnade och jag var bara trött.. Kan kanske 25 av 100, men det får gå som det går. Har kommit överrens med mamma om att jag måste satsa lite mer på tyskan och vi ska börja plugga till provet redan på söndag. Gick ut och tog lite frisk luft efter de och träffade en kompis. Nu ska jag läsa igenom det en gång och fylla i några papper sen sova. Simning imorgon bitti, yippiyey! <3


jag vill bara bort..

3 mars 2011

Orkar inte riktigt blogga då jag är supertrött och stressad. Har 100 glosor till imorgon och kan ca 25 av dom..
Dagen idag har väl inte varit den bästa, provet gick väldigt dåligt och allt har bara gått i snigelfart. Skönt med fredag imorgon! Skulle egentligen tränat ett intensiv pass idag men då jag och katja har sån sjuk träningsvärk i benen så skippar vi det. Spenderat eftermiddagen med att kolla två avsnitt med oc med bror min och ätit lite mackor. Haha oj vad interessant. Nä back to the studies :)

Sommaren, var är du?

Det kliar i mina små shopping fingrar men problemet är att jag inte vill ha några tjocka koftor och varma tröjor. Jag vill ha jeansshorts, blommiga klänningar och söta linnen. Måste påminna mig själv om att det är mars och 0 grader ute och flera månader till sommaren.. Vilket deprimerande land vi bor i, bara en massa kyla och otrevliga människor. Inte konstigt att folk tar livet av sig
(Funkar inte att lägga upp bilder)

Nergrävd bland böckerna

Denna veckan suger bloggen jag vet, men har massvis av plugg så hinner verkligen inte. Har pluggat svenska nån timme nu och ska bara göra klart lite på de sen gå över till natur och tyska. Älskaa skolan! Men ser fram emot en långhelg då jag är ledig måndag och tisdag. Har förövrigt panik över mitt hår, vill färga nununu. Pallar inte gå runt i den äckliga kaluffs jag har. Uppdaterar senare då jag hunnit lite längre i mitt studerande.

BAbbel

Fick nått jävla psykbryt efter förra inlägget och började gråta för jag hade så ont. Cp haha. Inte så jättemycket bättre nu men är tvungen att ta i tu med svenskan.. Dagen idag har väl varit helt okej, rullade på ganska fort ändå. Imorgon väntas en ännu längre dag så får försöka ta på mig min positiva attityd imorgon som legat och dammat uppe på vinden alldeles för länge känns det som. Nä nu ska jag återgå till svenskan för att sen sätta tänderna i mina 100 tyska glosor. TACK SÅ JÄVLA MYCKET CPLÄRARE! (han är ju ändå blind så ingen risk att han klickar in sig här). BLalvlalvlalla vad gnälligt det blev nu

AAAAAAAAAAJJ

Vill blogga men kan inte. Har sån enorm huvudvärk så ni fattar inte, känns som hela huvudet ska explodera. Måste plugga men det gör för ont, pallar snart inte mer!!!!!!!! Lägger mig och dör lite nu

RSS 2.0