Gott nytt år!

Har ingen lust att blogga, har ingen lust för nånting. Pallar inte fira nyår och låtsas va glad när jag egentligen mår skit. Vill bara ligga under täcket och stanna där förevigt. Men pallar heller inte deppa sönder så drar ut och firar nyår. Kanske kan lite trevligt sällskap och alkohol få mig att må bättre :) Gott nytt år!

Färgar håret

Sitter med hårfärg i håret nu!! Resultat får ni se sen :)

Bye

Lite depp idag, drar till katja och dränker mina sorger i chips. Hemma imorgon<3

Dagens outfit



Onsdag

Godmorgon sötingar :) Vaknade för nån timme sen, ganska trött trots jag sovit 10 timmar.. Idag ska jag in till stan och träffa Katja och Anne, kul :) Solen skiner ute men termometern visade -8!!!!!! fyfan.. Har lite brottom nu för jag måste fixa håret och klä på mig sen helst fixa lite här hemma eftersom mamma kommer hem idag. Ha en fin onsdag för de ska jag ha :)

Hungrig som vanligt

Emelie gick för en liten stund sen så nu är jag själv i min ensamhet.. Eller nä min bror och nån av hans kompisar är också här men inte så att vi umgås precis. Är hungrig så tänkte fixa lite mat, har bara ätit mcdonalds och sen lite chips nu så det kurrar i magen :D Kvällen bjöd på mean girls, dator nördande och snack, mysigt. :)

Imorgon ska jag träffa Katja och Anne äntligen, de va längesen så det ska bli roligt :) Finns inte så mycket annat att säga denna tråkiga tisdagskväll. Puss på er!

Dagens inköp

Sjukt dåliga bilder men här är dagens shopping





28 December

Hejsan! Hemma nu igen. Blev en runda på nova och stan med Emelie, hittade en hel del. Bland annat en siden blus jag kollat på jättelänge men som nu var på rea! Och en parfym jag länge velat ha. 600 kr fattigare men nöjd! Nu är jag och emelie hemma hos mig och chillar. vad som händer ikväll vet vi inte. Lägger kanske upp bilder på vad jag köpt senare! :)

Tisdag?

Tjabba! Haha, igår somnade jag typ nio så det blev ingen bloggning. Men idag bär det av till nova, ska bara klä på mig. Har pengar att bränna!!!!!!!!!!! Fast jag såg att den nya hm katalogen hade kommit och de va massa fint i den så ska spara lite :P


Fan vad ful man är!!!!!!! Och nej jag ska inte ha min pyjamas på mig :PPPPP:PP

Sämsta bloggaren

Nej jag har inte dött ni som undrar de (typ ingen) men jag har inte haft tid med datorn bara och internet har inte funkat på hela dagen.. Igår va jag hos johan med hans kompis och hans tjej, vi gjorde inte så mycket kollade massa filmer, gick och åt på en pizzeria, va ute lite och kollade ännu mer film. Mysigt. Idag har jag varit allmänt seg, mått lite kasst och sådär. De har varit kaos här hemma, en kille som skulle byta lås och en annan som skulle fixa nått med avloppen. Är dödligt trött så ska nog bara chilla ikväll och ja jag ska bättra mig med bloggen! Men vill njuta av ledigheten också

Dec. 26, 2010

Hejsan :) Förlåt att jag inte skrev mer igår men va så sjukt trött.. Orkade inte följa med mamma och handla idag så det blev ingen hårfärg, va inte så pigg när hon väckte mig halv 10 eftersom jag la mig vid 3 igår. Får köpa de imorgon eller något.

Idag snöar de tydligen, kul! Not.. Ska träffa johan idag iallfall, vet inte vad vi skullle hitta på, kanske centersyd eller nått. Va på rean lite igår men köpte bara en tröja för de var så äckligt mycket folk att jag fick panik. Ska nog shoppa lite imorgon istället och hoppas det inte är lika mycket folk då! Och ska träffa Anne imorgon vilket var längesen :P Vi hörs sen!

Juldagen

Dåligt med bloggning idag men skyller på att min bror haft internet hela dagen.. Har också umgåtts med mina kusiner idag vilket var roligt, inte träffat min tjejkusin sen i september så vi hade en del att snacka om. Kom hem nu vid 10 och jag är helt död. Inte sovit så mycket de senaste dagarna, mest ätit bara. Men kanske skulle träffa johan sen så får hålla mig vaken. Ska även upp tidigt imorgon för mamma ska handla mat till oss för hon ska va borta i nån vecka så ska jag köpa hårfärg! Men kommer inte kunna färga förän hon är hemma igen.. Men ni får se resultat då! Nej nu blev de mycket text så ska sluta babbla, puss på er!

Lite bilder


24 December

Historien bakom inlägget innan vet jag inte om jag pallar berätta, men julafton blev ändå lyckat. För att sammanfatta händelsen så blev min mamma rånad när vi va på väg hem så alla grejer som va i hennes väska är borta. Polisen kom senare och dom hade tagit fast killen men dom hade bara hittat några saker och inte nycklarna som var de viktigaste. Vi lever iallafall och jag har krängt nått så otroligt ikväll att jag rullar fram nu. Fått massa fina paket men inget så speciellt så pallar inte visa, men lägger upp lite bilder snart!

!

Fyfan världens hemskaste och läskigaste sak har precis hänt. Polisen är på väg hit, och nu är ju typ hela julen förstörd :( berättar sen

Bildbomb från min promenix


Julafton!

God Jul på er allihopa! Idag är det julafton, tror ingen har missat det. Blev väckning vid 9 sen skulle  morfar läsa och allt de där vanliga.. Har nyss duschat och fönat håret och ska snart ut på en promenad, ner till affären för att köpa gudis!! Mums. Ska försöka ta lite bilder idag trots att min kamera har nästan gått sönder för jag tappade den.. Är osminkad idag och fyfan som jag ser ut, tänk crackhoe så har ni mitt utseende. Men orkar inte, ingen känner ändå mig här så varför ska jag bry mig? Jaja ha en bra jul så hörs vi när jag e hemma igen. Puss

Framme

Tjohej :) Är framme hos mormor och morfar nu, eller ja för ett tag sen. Kaaooos med tågen, asså shit. ÅK INTE!! Det var ju bara 6 timmar sent.. Vi fick åka till helsingborg sen tog vi taxi därifrån för ingen kunde hämta oss, men är framme nu och tryckt i mig massa kakor och mat, mums! Har min skoldator och mobilt bredband med mig så blir en del update!
Haha skit äcklig :P

Dööööööööööö

Har damp, varnar er bara. Min mamma åkte tidigt till mormor idag för att undvika köer på motorvägen, men eftersom jag och min bror inte är morgonpigga så tänkte vi ta tåget senare. Men nej det går ju inga jävla tåg. Varit på stationen två gånger nu utan att de kommit något. Så lär väl fira jul hemma med micke utan julklappar, kul.. Jävla snöfitthelvete!

Dan före dopparedagen

Guten Tag :) Linnea är uppe med tuppen idag! Somnade vid halv fyra igår för jag hade så cp ont i magen och var övertygad om att det var vinterkräksjukan och att jag skulle va tvungen att stanna hemma på julafton.. Typiskt mig att tro det värsta. Mår iallafall bra nu och är nästan klar med packningen och vi åker om nån timme, får se om vi kommer fram alls i detta snöovädret eller om vi fastnar nånstans på vägen. Uppdaterar senare när jag är framme om allt funkar. Imorgon är det julafton! Taggade????

Godnatt

Jag hoppas ni märker att jag faktiskt försöker nu med bloggen och det känns faktiskt kul att vara igång igen! Kom precis hem efter ha varit ute en stund och träffat Johan och hans kompisar, svinigt kallt ute även om det inte är lika kallt som igår så höll jag på att dö. Blev inget med städningen för jag orkade inte så ska bara damsuga lite imorgon innan vi åker. Nu ska jag tvätta bort sminket och hoppa ner i sängen och se nått avsnitt av någonting, godnatt sötisar!


Försökte ta en bild, antingen ser jag skitful ut idag eller så är det fel på kameran.  Jag röstar på det första alternativet..

SKA färga håret

Trött på mitt hår nu, på riktigt! Ska färga det, dock inte mörkbrunt som egentligen hade varit kul men vet att jag kommer ångra mig. Tänkte lägga in lite ljusbruna slingor som matchar min naturliga hårfärg. För jag kommer säkert vilja vara ljus till sommaren igen så då slingar jag det blont då. Får se om jag gör det hemma eller hos frisören men ska försöka göra det innan nyår :)


Nått sånt här typ :)

Hemma

Tjuho hemma nu igen :) Trött och fett mätt, haha de rimmar :D Fick julklapp från pappa, 1000 kr så nu kan jag shoppa! Nä ska faktiskt spara dom eftersom det blivit mycket utgifter på sistone.. Fick också reda på att min pappa nog ska skaffa katt så då undra han om jag ville ta hand om den när han är bortrest, wie! Alltid velat ha en katt sen vår förra dog, men eftersom min mamma inte vill (pga att dom lever så länge och vi kommer flytta hemifrån om några år) så har vi inte skaffat nån.
OCh tydligen ska vi åka till mormor imorgon vid 11 så måste städa mitt rum ikväll istället, paaaaaaaalla :( Aja bara att börja nu då.

Onsdag 22 December

Tjohej :) Sov ganska länge idag, skönt att sova ut så mår lite bättre idag. Har inte gjort så mycket, tagit en lång dusch, kollat tv och bara sega. Ska käka middag hos pappa ikväll sen vet jag inte om jag ska träffa johan eller hur det blir. Imorgon åker jag iallafall till mormor och stannar där till lördag. Men tar med min dator så kommer nog blogga ändå :)

Sjuk..

Mår inte alls bättre efter lite sömn, blä. Ska sätta på en film snart och bara ta de lugnt. Imorgon måste jag handla dom sista julklapparna sen äta middag hos pappa och fira lite jul där så måste va pigg och frisk då..

Bara kolla

Även om ni inte gillar Lazee så tycker jag ni ska se denna videon, den inspirerar verkligen.


Jullov!

Känner ni lyckan? Jag gör! Sjukt skönt och lovet firades med en liten fika med folk från klassen. Är hemma nu men mår inte riktigt bra, känner att jag har feber och har svinigt ont i huvudet.. Vill inte vara sjuk nu!! Ikväll ska jag nog träffa lite vänner om jag orkar, så därför tänkte jag vila lite nu, puss <3


Kläder efter högtid, vet att ni älskar min tröja :P

I´m back!

Jag är tillbaka!!! Vet att ni har saknat mig. Ger bloggen ett nytt försök nu, är klar med allt som har med skolan att göra och imorgon är det lov! Fan vad man älskar livet. Lovar er rolig och regelbunden bloggning nu i fortsättningen. Är faktiskt pepp på det. Men vi kör igång imorgon, mina ben värker (av skridsko åkningen?) och jag är trött och frusen så det blir sängen med sista avsnittet av greveholm. VI hörs imorgon, puss på er! <3

Lördag 18 December

Somsagt sjukt less på att blogga.. Men idag vaknade jag vid halv ett, skönt att sova ut! Sen dess har jag duschat, klätt på mig, ätit muffins till frukost. Vet inte riktigt vad som händer idag men måste köpa lite julklappar iallfall. Skriver mer sen.

Lönt att blogga?

Kom nyss hem från Emelie där jag har spenderat kvällen. Blev tyvärr ingen klassfest men vi hade kul ändå. Har funderat lite över bloggen också, tycker inte alls det känns lika kul längre men tror det beror på att jag haft mycket att göra i skolan och inte hunnit med. MEn jag tror och hoppas att det blir bättre på jullovet. Försöker klämma in lite inlägg imorgon, puss!

Förlåt!

Förlåååååt! Datorn har ju inte funkat och sen har inte internet fungerat hemma på hela kvällen. Men nu funkar de äntligen! Ber så mycket om ursäkt. Och jag kan inte heller säga att det kommer bli bättre.. Blir förmodligen ingen bloggning imorgon heller och kanske inte på lördag.. MEn ska försöka! Och ska ta massa bilder i helgen så bloggen blir roligare. Har fullt upp med plugg just nu så hinner verkligen inte, men på lovet så lovar jag er super bra bloggning.

Torsdag 16 December

Hejhej! Nu kan jag blogga igen, funkade inte hemma eftersom datorn kraschade men är i skolan nu så det funkar på min skoldator! Kom ganska tidigt till skolan idag för jag trodde bussarna skulle vara sena så jag tog en tidigare buss, dock var den i tid så kom hit vid fem i och börjar kvart över.. Ska ha svenska nu sen matte sen fattar jag inte riktigt vad som händer, om vi skulle på nån handbollsmatch eller vad det var. Uppdaterar senare och ska försöka ta dagens outfit om mina kläder inte är för blöta av denna snöstormen.. Puss

Kaos morgon

Kaos! Min dator har fått virus, har över 2000 bilder på den!! Jag hoppas de fixar sig annars tar jag självmord.. Hörs kanske i skolan om jag tar med datorn

Godnatt

Tänkte krypa ner i sängen snart och kolla lite tv. Börjar egentligen 11.15 imorgon men ska va i skolan vid halv 10 för att öva inför dansredovisningen på fredag, drygt men nyttigt. Inte hunnit med så jättemycket plugg ikväll men ska ha nått att göra imorgon också! Lovar dagens outfit imorgon också, puss

Inget liv

Varför slutar nästan alla på fredag och vi på tisdag?? Idiotiskt att sluta 3 dagar innan julafton, tack jävlabajskatedralskola! Har ju en inlämning på måndag så kan inte slappna av förrän dess.. Legat i sängen nån timme nu och spelat nått patetiskt spel men kunde inte slita mig hah. Nu blir de lite plugg. Fan det är ju det enda jag gör? Påminn mig att önska mig ett liv i juklapp :)

Onsdag 15 December

Pallar inte om jag har blivit sjuk, min näsa rinner fast annars mår jag bra. Jag som köpt handsprit och allt.. Pallar inte va sjuk till helgen. Idag blev det ingen skola nej, pappa kom och hämtade mig vid 12 så åkte vi till faster och va där ett tag och fikade och sånt mysigt. Sen åkte vi till pappa allihopa och hjälpte han packa för han ska flytta, och sen körde min faster mig hem. Sen dess har jag gjort lite natur eller ja skrivit ut min sammanfattning och lite övningar så ska snart plugga på riktigt. Men först duschen, mitt hår är riktigt äckligt.. Puss

Smartass

Är det bara jag som smsar och pratar i telefon i sömnen? När jag vaknade kollade jag igenom mina sms och samtal, pratat i telefon i 40 sekunder vilket jag har inget minne av alls :S

Och är det nån som förstår detta smset? haha, borde börja stänga av telefonen på natten.

Kauga och desperata hemmafruar!

Jag har bakat kladdkakemuffins, mums :D


Svält veckan

Är det någon som vill byta hem för ett tag? Varannan vecka svälter jag mig själv bara för då är det äcklig mat. Min mamma har fått för sig att vi ska ha sån grej att varannan måndag kommer dom hem till oss och lämnar en kasse med ingredienser och recept som man sen ska laga och äta. Den här maten är typ gjort av nån dietist (som har extremt dålig smak på mat!) så den är nyttig och äcklig.. Fattar inte varför vi har detta, så extremt dåligt! Nu har veckan precis börjat igen så snart blir det nån äcklig skit igen. Bra bantingsmetod men inte kul att va hungirg hela tiden :(

Hallelujah

Dör jag imorgon så vill jag ha denna låten på min begravning


Glada nyheter!

Har några glada nyheter som bara rör mig och som nog ingen annan förutom jag bryr mig om men ni kan höra dom ändå :D

♥ Jag har skickat in min engelska, det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde, bara att ha livlig fantasi och försöka klura ut vad boken handlar om utan att läsa så mycket i den.
♥ Fick MVG på historiaprovet, hade verkligen inte förväntat mig det. Historia kanske är min grej trots allt, eller inte?
♥ Ikväll är det desperate housewives, vem fan är inte pepp????
♥ Jag har slutat frysa efter dagens kyligheter, tog bara 3 timmar att bli varm..
♥ Den sista glada nyheten är att jag slutar skriva glada nyheter nu för dom var kanske inte så roliga trots allt
Såhär ser jag ut när jag är jätteglad! ÄR de bara jag som tycker jag ser ut som en hög pedofil med megahaka? :S

Tisdag 14 December

Så äckligt trött just nu.. Slutade dock typ 2 timmar tidigare för vi hade ingen engelska. Sista lektionen var skridskor, börjar bli riktigt grym på de ;) Eftersom jag sköt fram allt plugg igår till idag har jag en massa att göra just nu.. Hörs senare!

I´m coming home



Gossip girl

Älskar den här scenen, ni som inte gillar gossip girl kommer inte fatta (loosers)




Sömn och en bra helg!

Somnade efter förra inlägget och vaknade när mamma kom hem för en stund sen, bra jobbat! Måste ju plugga.. Ska ta tag i de efter maten för jag är så trött och hungrig just nu. Ser fram emot helgen faktiskt, har vanligtvis inget liv alltså inga planer på helger men denna helgen har jag. Klassfest på fredag, sjukt taggad!! Har en känsla av att den kommer bli grym. Sen på lördag ska jag gå på stan med johan så tror det blir en bra helg :)


Såhär ser jag tydligen ut just nu, råkade ta en bild omedvetet när jag skrev. Ser ju pigg och vacker ut hahaha :P

Måndag 13 December

HEjhej ! inte haft tid att skriva idag förrän nu. Det har varit en chill dag, började med lucia i aulan sen film på engelskan och film på tyskan sen lunch :) Sen vart de dags för skridskor.. inga kommentarer där men jag suger. Inte lite utan riktigt mycket. Kom hem från en stund sen och frusit hela dagen så försöker tina upp mig. Ska ta tag i plugget sen också, roligt värre. VIll bara ha helg nu!!!!!!!!!!!!

Räddningen för fettigt hår

Vill tipsa om ett torrshampå från proffs. Detta är räddningen när man inte riktigt orkar eller hinner tvätta håret och istället för att det ska vara fettigt och äckligt så sprayar man det i hårbotten och vips så är det fettiga borta. Riktigt grymt, det ger även vomym! Det är också bra för oss med lite utväxt eftersom pulvret är ljust så syns inte utväxten lika mycket.


Finns i de flesta butiker som kicks, hm, åhlens och kostar runt 40 kr!

Träning avklarad!

Då var träningen avklarad och jag har tagit en lång dusch, underbart skönt! Inte rakat benen på hur länge som helst, värsta skogen så det var skönt att få lena fina ben igen :) Ska föna håret och klä på mig lite sen ska jag tipsa om en produkt jag inte kan leva utan!

Segig och degig söndag

En latis dag idag, mest tagit de lugnt, kollat tv, läst i engelskaboken, kollat tv igen och nu har jag precis ätit. Ska iväg och träna snart med mamma och Katja haha :P Lagom pepp men de va ett bra tag sen.. Vi hörs efter, pusspuss !

Volumini

På min önskelista i jul finns denna lilla saken med. Det är en mini krustång som man använder i hårbotten på underhåret för att få volym.

Söndag 12 December

Godmorgon! Vaknade vid 10 idag, väldigt tidigt för att vara mig.. Har precis ätit lite frukost och sådär. Vid ett tiden ska vi in till stan för att kolla på den där lägenheten men orkar verkligen inte fixa mig så de får bli osminkat och fettigt hår, fräscht! Men ska ju ändå duschat efter jag tränat ikväll. Ska hinna med plugg också. Ja det är min söndag, ska få in roliga inlägg också! Puss

Kurr i magen

Har tråkigt så tänkte skriva :P Håller på att ladda ner greveholm!!!!!! Kärlek ♥ Kom också på att jag inte ätit sen vi va i malmö :O Och när va de? Vid 2 kanske. Magen kurrar men pallar inte värsta maten så tänkte ta lite chips men pallar inte lämna mitt rum för min mamma är riktigt jobbig just nu.. Haha äkta sån pinsam mamma som man verkligen inte vill ha. Nä men vafan vad sägs om att lyfta på röven, sminka av sig och hämta snacks? Låter ganska bra i mina öron! See ya!!!!!!


I survived!

Hemma igen och jag överlevde som tur var. Är genomfrusen så tänkte ladda ner nån film sen lägga mig i sängen. Pusspuss , skriver massa imorgon <3

Vila i frid Linnea..

Detta är förmodligen det sista inlägget jag någonsin skriver, kommer nämligen dö ikväll. Ha ett trevligt liv allihopa! Älskar mina vänner <3


Såhär ser jag ut på min dödsdag :)

Dagens inköp


Det blev denna snygga pälsjackan, två julklappar och för Emmas skull handsprit. Nu kan du vara lugn att jag inte bär på vinterkräksjukan! :D

Lördag 11 December

Godmorgon på er! Vaknade id 10 idag vilket är väldigt tidigt för att vara mig men somnade ju vid 12 igår så inte så konstigt.. Idag blir de förmodligen malmö och shoppa lite :) Puss <3

Sommar klänningar


Ge mig dessa, brunbrända ben och sommar så är jag lycklig

7x lika barn leka bäst

Såg nyss denna hemska film. Svenska filmer brukar inte altid vara så bra men denna var det, men så sjukt hemsk. Hur allt kan gå så sjukt fel. Riktigt sevärd, lite konstig och agressiv men den gör så man tänker till lite extra.

4 av 5


Fredag 10 December

Jag vet att min blogg sugit på sistone men skolan har dödat mig långsamt. Men nu är de helg vilket betyder bloggning! Hade egentligen planer för kvällen men blev ingenting med de, får ta de imorgon istället.. Så ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Bara ta de lugnt och blogga typ. Skönt att veckan är slut, nu är de typ bara en vecka kvar till lov! Imorgon ska jag nog till malmö för lite julklappsshopping. Skriver mer senare! Puss

Inget att säga precis..

Dåligt med bloggning ikväll men har inget att skriva om :O Och nu vet jag inte hur jag mår, redan nervös :S Nej fyfan.. Vill dö.. Men vi hörs kanske sen, ska göra lite naturkunskap nu om jag kan koncentrera mig. Puss :D

Julen 2009


Bild från Julafton för 2 år sen, tur man har förändrats.. vad har jag på mig egentligen??

..

Du är inte den jag en gång lärde känna




Torsdag 9 December

Förlåt att jag inte bloggat mer idag, inte haft tankarna på det. Skola idag till halv 4, vi hade också filmfestival i skolan vilket var roligt. Sen efter skolan gick jag, Emelie,Erik, Emma och Katja och fikade, mysigt :D Direkt när jag kom hem skulle jag fixa mat för mamma hade brottom iväg när hon kom hem så har precis käkat. Ska plugga lite nu sen bara chilla resten av kvällen, sånt behöver man ibland och imorgon är de fredag och bara två veckor till julafton! :D Puss

Aldrig mer ska jag vakna tidigt

Så tråkigt jag har :O brukar alltid ha stresigt på morgonen så är inte van att sitta och dega såhär.. Ska ta bussen 20 i så har ett tags tråk framför mig :P


Just nu

God morgon!

Godmorgon! Planen idag var att gå upp halv 10 men jag vaknade åtta istället och kunde inte somna om.. Lagom kul. Ska börja fixa mig snart sen äta lite. Idag ska jag egentligen sluta 4 men tror vi ska sluta halv istället för de ska va nån filmfestival på skolan :) Sen är de plugg som gäller, gjorde nada igår så får sätta tänderna i det idag, mums! Ha en bra dag <3

mår illa..

MÅr sjukt illa just nu, kan va kebaben, eller vinterkräksjukan, vem vet. Fick iallafall en glad nyhet när mamma kom hem, vi ska kolla på en lägenhet på söndag i stan. Fast det är inte så stor chans att vi får den men man kan hoppas. Annars kollar jag tv just nu och mår allmänt kasst. Imorgon börjar jag 11.15 så de  är skönt! Pusspuss

MUMS :D


Dagens middag, jag vet att ni vill ha ;)

dagens


Onsdag 8 December

Förlåt att jag inte bloggat idag men har inte haft tid. Och mitt internet funkade inte ett tag i skolan så blev inget då heller.. Provet idag gick väl sådär, skönt att de är över! Sista lektionen idag var bara kaos haha, så sjukt övertrötta alla var. Gick en runda på stan med Emelie sen, hittade massa saker jag ska skriva på min önskelista! Dagens outfit kommer upp snart!

Paus!

Har pluggat ett bra tag nu så tänkte ta en paus och se desperate housewives, de förtjänar jag faktiskt! Hoppas ni också ser de!!!!!!!!!!!!


Bilder från idag

Här ser vi också att modet på katte är lite finare och lite bättre ;)

Stress!!

Känner viss stress idag så bloggen kommer få lida. Har pluggat en timme nu så har tagit paus på en halvtimme. Vill bara spotta på skolan, orkar verkligen inte mer. Men idag är det exakt 2 veckor kvar, kommer va skönt att ha klarat sig igenom allt. Nu ska jag kolla lite bloggar och sen fortsätta med historian. OM jag hinner ska jag slänga upp några inlägg. Puss!!

Tisdag 7 December

Hejsan hoppsan :)
Sitter på historian just nu, första lektionen för idag eftersom vi hade nån föreläsning om slaveri i aulan först. Har lunch efter detta sen svenska, idrott och engelska. Men ska inte va med på idrotten för jag fortfarande inte mår så bra så tänkte gå och köpa lite godis istället, äckligt sugen på lösgodis!! Hörs sen när jag är hemma om jag inte tagit livet av mig med mina historie böcker :D puss

Godnatt

Tänkte nyss att jag skulle gå och lägga mig och kolla lite tv då jag kom på att vi har naturläxa till imorgon. fan vad jag inte pallar skolan mer, har sån ångest hela tiden :( Imorgon är det iallafall 2 veckor till jullovet, underbart! Ska försöka ta mig till skolan imorgon, det är en lång dag och vill inte missa för mycket. Godnatt


Jag just nu

Ball blogg

Jag är ju sämst på att plugga, suttit i typ 4 timmar och nu tänker alla wow sån stude. Men har mest kollat på kläder, facebook, bilder ja allt annat utom plugg. Förresten är det fri frakt på nelly fram till den 12de! Man kanske ska beställa hem dom där skorna och nån klänning? Vet bloggen suger, vill ta bilder men ser ut som en sliten hora som ni såg tidigare. Svettas som en gris också, fräääscht! Nu ska jag äta nått äckligt som vanligt och klura ut nått megabajsasfettkul inlägg :D Puss

Man måste bjuda på sig själv

Dagens glammiga, it´s all gucci baby :D

Ge mig sommar

Jag vill ha sommar nu! Kunna gå ut i shorts utan att frysa, va ute hela kvällarna bara njuta av ledighet och värme. Längtar sönder till sommaren 2011, den kommer bli grym! Jag vet de.

Väldigt attraktiv lökig bild på mig och katja i somras :P

orättvist samhälle

Ni vet när vissa bloggare har tävlingar om att vinna olika saker? Man eller jag blir nyfiken och vill gärna vara med och vinna men så ibland så står de typ så för att vinna så måste du blabla.. Det är där min gräns går. Jag är så lat så jag orkar verkligen inte gå in på nån sida för att sen lägga ut en länk i min blogg osv. Såna tävlingar är bara för aktiva människor, varför tänker aldrig bloggare på oss lata? Dålig stil detta..

Måndag 6 December

När jag vaknade imorse kändes mitt huvud som en fet jävla fotboll och min hals gjorde ont och det gjorde mina bihålor också. Så jag stannade hemma. Mår fortfarande inte så bra men måste ta tag i lite plugg nu. Har ingen insperation till bloggen heller men ska försöka skriva några roliga inlägg. Puss

..

Försöker skriva en önskelista till julen men vet inte riktigt vad jag vill ha.. Har ingen lust att fira jul längre nu, kommer ändå bara sitta och ruttna. Tyckte vi kunde åka utomlands istället men det var tydligen för sent att bestämma de nu. Är på dåligt humör och bloggen får lida. Imorgon blir det bättre jag lovar.

Bläää

Sitter här i köket och äter pepparkakor, dricker julte och ser på hur de snöar ute. Låter ganska mysigt om det inte hade varit för den jävla historiaboken som inte är skriven på svenska!! Fattar ju ingenting!!!!

Bloggkalender #5

Dagens ämne är skolan

Passande när jag är såhär skoltrött.. Men ja jag gå i ettan på Katedralskolan i Lund. (vem bryr sig egentligen?) På samhällsprogrammet. Valde det pga att jag dels inte vet vad jag vill bli och det är en bred linje och för att matte och naturämnen inte är min grej. Varför jag valde katte var väl för det var den skolan jag fick bäst intryck av även om den har ett rykte att vara en snobbskola. Jag är definitivt ingen snobb men blir inte överdrivet mobbad för de heller, haha. Nä men jag tycker inte det är så snobbigt som alla säger, jag trivs bra iallfall. Det är sån otrolig gemenskap, haha skoja genemskapen suger typ alla är helt uppdelade. Men så är de väl överallt. Aja har inte mer att säga om de.

Förlåt..

Jag vet att jag är sämst på att blogga denna helgen men har bara inte orkat och inte haft nått att skriva om. Har bara legat och degat i sängen fram tills nu och kollat film men tänkte sätta mig med skolböckerna snart.. Har sån ångest inför alla prov och inlämningar innan lovet, vill bara vara ledig!

Bye

Sticker iväg nu, vi hörs när vi hörs. Puss!

Loud

Älskar Rihannas nya album Loud, speciellt låten Fading

Ska jag ?

Sjukt sugen på den här hårfärgen men vet inte riktigt, får se om jag vågar och när jag kan få tid hos frisören.

PAlla!

Mitt huvud exploderar snart och mår inte bra i övrigt heller, ont i halsen och varm. Så tänkte ta en paus från historiaskitet som bara kan dö och lägga mig på soffan lite. Hörs sen!

Lördag 4 December

Hej alla läsare :)
Idag är de lördag som ni kanske vet, riktigt skönt att sova ut idag. Men det suger att jag nu måste plugga historia, döööööööö! Hoppas på att kvällen bjuder på något roligt sen. Ska försöka komma på lite roliga saker att skriva om sen också. Puss , ha en bra dag

Bloggkalender #3

Dagens ämne är mina föräldrar

Ja vad ska man säga. Min mamma heter Helena Nilsson, skäms men vet helt ärligt inte hur gammal hon är, 45 kanske? Jag har inte hennes efternamn som ni ser, mina föräldrar tyckte nämligen det skulle varit tråkigt och vanligt om jag hette Linnea Nilsson och det håller jag med om. Min mamma jobbar i Landskrona på socialförvaltningen, har hand om barn som har de svårt hemma och sånt där, har ingen riktig koll. Bor också enbart hos min mamma.

Min pappa heter Lars Björck och är ingen aning hur många år. Han bor på klostergården i Lund och jobbar som musiker. Har inte ärvt min pappas musikaliska talanger, kan varken sjunga eller spela nått instrument. Träffar min pappa nån gång i månaden men bor inte där eller så pga att han inte har så stor lägenhet och vill heller inte bo på olika ställen hela tiden. Mina föräldrar var aldrig gifta det är därför dom också har olika efternamn. Dom skilldes när jag var runt 8 år gammal och det är absolut inget jag mår dåligt över. Dom är så pass olika att jag aldrig skulle kunna se dom tillsammans.

Ja det var väl allt man kunde säga, älskar mina föräldrar också (ibland) dom har ju sina störiga stunder..


En sjukt gammal bild på mig och min mamma, riktigt vacker haha

Emelie gästbloggar!

Hej :)
Sittor här i soffan hos Linnea o chillar järnet. Vi har nyss käkat middag som bestod av tacos, jättegott! Nu ska vi sätta på nån bra film, blir kanske nån skräckfilm, riktigt mys. Sen ska jag väl ta bussen hem i det här äckliga vädret och stå och vänta på bussen i typ en timme eftersom jag bor i Veberöd :D HEJ DÅ!!! PS. Linnea är världens bästa blogggare. Ds

// Emelie


dåligt humör

Varit ganska irriterad idag och speciellt sen jag kom hem från skolan så det har inte blivit så mycket uppdatering. Helg nu iallafall vilket är skönt! Vet dock inte riktigt vad som händer i helgen.. Ikväll kommer iallafall lite kompisar hit så ska vi laga mat och sen får vi se vad som händer. Hoppas ni får en bra fredag! Puss

Fredagens


Godnatt

Sen senaste inlägget har jag hunnit med att äta, vara på nya coop som öppnat och kollar criminal minds. Tänkte lägga mig och se klart på en film jag började på igår. Hörs nog inte mer ikväll, godnatt <3

HÅR!!

Har funderat lite över mitt hår på sistone. Gillar inte det som de är nu, typ utväxt och allmänt äckligt. Ska försöka boka tid hos frisören efter jul men innan nyår men frågan är vad jag vill göra. Funderar på att lägga i blonda slingor som vanligt men kanske lite bruna också? Haft nått liknande innan. Men då måste jag ju slinga de blont igen när de blir sommar för då vill jag bli ljushårig. STORA PROBLEM JAG HAR! Vad tycker ni?

Ungefär såhär: (ignorera att bilderna är gamla)




Pluggggggggggggggggggggggggg

Suttit och pluggat fram tills nu så pallar nog inte mer för ikväll. Börjar må ganska dåligt så ska bara ta de lugnt nu, har ont i hela kroppen, huvudet dunkar och halsen börjar värka, palla. Men de kommer fler inlägg!! Så för er som inte har nått liv, kika in här hela kvällen :D !

Bloggkalender #2

Dagens ämne i bloggkalendern är min första kärlek.


Jag har typ aldrig haft nått seriöst förhållande, har varit på g med killar och nästan tillsammans men sen har de inte blivit något mer. Oftast pga att jag inte vill. Vet inte heller om jag har varit kär på riktigt. Men jag träffade en kille förra året som förmodligen är den första jag fått känslor för på riktigt och som jag verkligen tyckt om. Jag hade fått hans msn av en gemensam kompis och så började vi snacka en hel del även på sms och i telefon. Efter några veckor åkte jag till honom för första gången, sjukt nervös men de är man ju alltid. Detta var i typ april förra året och sen umgicks vi en hel del förra sommaren. Men ja jag skulle nog säga att han är min första riktiga kärlek, då bortsett från alla förälskelser på dagis då man var kär i typ 4 st samtidigt haha, de va tider de!

Dagens

Körde på en enkel outfit idag


Skön dag

Nu är jag äntligen hemma igen! Har varit en extremt chill dag. På svenskan gjorde vi ingenting typ, bara flummade runt, tog bilder och filmade. Sen vart de lunch och HAMBURGARE! (där missa du nått katja) Sen skulle vi haft matte men vi övertygade vår mattelärare att vi skulle gå på FN rollspelet så alla stack. Satt på waynes coffe en stund med några från klassen sen va vi på rollspelet i typ 10 min. Efter de gick jag och köpte min första julklapp för i år. Det var min dag de.

Torsdag 2 december

Godmorgon på er :) vaknade vid halv 10 idag så är riktigt pigg och utvilad. Idag har jag bara två lektioner så det är skönt! Har dock sjukt mycket plugg att göra ikväll eftersom jag inte gjorde något igår. Nej nu ska jag borsta tänderna sen dra mig mot bussen. Puss!

Bryter tystnaden

Kvällen har inte varit så händelserik, spillde ut ett glas saft på golvet och under sängen så har mest legat och torkat golvet.. Har kollat gossip girl och nån film på tv. Ska ta bort mitt smink snart sen kolla teen mom eller något. Börjar 11.15 imorgon så de är gött!

Fading

Är så trött så de är inte sant asså, funderar på att fixa lite käk sen lägga mig och se nån film. Såg förresten nyss julkalendern, vet inte om den är nått att följa. Jag gillar dom gamla mycket mycket mer men denna verkar väl helt ok. Inte så julig men de kommer kanske. Men inget slår Greveholm! Det är de bästa som skapats.

Bloggkalender #1

Ämnet idag är om mig så tänkte berätta lite om mig själv.

Jag är 16 år gammal och bor i lilla Lund i skåne. Går första året på samhällsprogrammet på katedralskolan. Jag bor med min mamma och min storebror på gunnesbo som är en stadsdel i Lund. Mina föräldrar är skilda så min pappa bor på klostergården i Lund, träffar han kanske 1 gång i månaden. Några speciella intressen har jag väl inte, gillar att umgås med vänner, fika, shoppa och ta de lugnt haha no life typ. Min favorit artist är tomas dileva, naaat. Har ingen favoritartist sådär, har väldigt bred musiksmak och lyssnar på det mesta. Jauu vad finns det mer att säga? Är singel för tillfället så bara att langa nummer ;) (inte alls desperat) Jag är ganska skämtsam av mig vilket ni kanske märkt så ta inte allt jag säger seriöst. Det var allt jag kom på nu, vill ni veta nått mer så bara fråga!


Hur jag sminkar mig BASEN


1. Först använder jag en ansiktskräm för att sminket ska sitta bättre och för att det ska bli jämnare
2. Använder en mineral foundation från Maybelline som jag tycker är riktigt bra. Blir jämnt och inte alls fläckigt och man känner sig inte så sminkad.
3. En concealer från viva la diva, täcker mörka ringar och finnar jätte bra
4. Avslutar sedan med lite puder från nivea som gör att man inte blir så glansig och sminket håller bättre.

Onsdag 1 December

Tja!
Dåligt med inlägg idag, tänkte skriva ett på samhällen men då slutade vi precis. Efter skolan gick jag Katja och Azin och käkade på bk sen tog jag bussen hem. Har massa inlägg på g idag så det blir en bra bloggkväll, bla hur jag sminkar mig och bloggkalender! Så kika in här några gånger ikväll!

RSS 2.0