Neeerd

Det är rea på h&m.se just nu. Sugen på att beställa massa men leveranstiderna brukar vara långa och det kommer ändå mellandags rea efter jul, då ska jag försöka hitta en del! Har fått pengar nu också men ska gå till banken nån dag och sätta in större delen av dom, måste ju ha pengar till sommaren så de förhoppningsvis händer massa saker! Måste även skriva ett cv och söka jobb, palla! får ångest av sånt men behöver pengar. På tal om pengar så måste jag plugga lite tyska nu. Massa gloser och grajjor. Nu ska jag sätta på mina brillor och leka smart ;)


HAHAHHA så jävla ful. Den osminkade sanningen

Cooling

Fräsch jag är sitter här svettig efter ett träningspass med katja ;) Sportiga vi låter. Fy satan vad de var kallt ute, kunde inte cykla upp för backen här hemma för mina ben hade frusit till is och vägrade röra på sig. Ska snart duscha sen undrar jag var middagen tagit vägen?????? Hungrig och behöver protein för att bygga mina muskler nu. haha skoja, vilka muskler liksom? :D Hörs senare gaaaals!

Haha bjuder på en bild på världens fulaste lilla Linnea, as gammal bild från Grekland

Hiss och diss


♥ Julen- Måste hissa den ännu en gång, bara några få veckor kvar och det ska bli så skönt att vara ledig och bara ha massa julemys.
♥ Vinterjacka- Ett ganska fult plagg enligt mig men så sjukt skönt att bara dra på sig en tjock dunjacka när de är kallt ute. Värmer skitbra och ganska mysigt men fult.
♥ Roliga människor- Utan dom hade jag inte klarat mig igenom tråkiga skoldagar. Blir alltid en massa skratt i skolan.


♥ Försenade bussar- Finns nästan inget värre att stå ute i kylan och vänta på bussen en kvart varje morgon. Så fort de blir lite halt så ska bussarna vara sena, sjukt störigt.
♥ Vinterdojjor- Så fult men trots de så måste man ju införskaffa sig ett par. Köper hellre nått roligare för dom pengarna.
♥ Alla prov och inlämingar- Okej ska inte klaga så överdrivet mycket för många verkar ha mycket mer att göra än jag har. Men det är ändå drygt att sitta och plugga när man kommer hem från skolan och är trött..

Tisdag 30 November

Hejsan!
Kom hem från skolan för ett tag sen typ och kollar nu tv. Ska snart sätta mig och plugga och klämma fram lite blogginlägg. Puss
En söt bild på mig :) bara jag som tycker jag liknar en viss person?

Gudnatt

Är så äckligt trött just nu så ska snart lägga mig i sängen och glo nån film. Imorgon är det en lång skoldag fast slutar tidigare för jag har ingen engelska. Efter skolan måste jag typ kolla på några vinterkängor. Finns de något fulare? Mamma tycker nämligen inte det ser stabilt ut när jag halkar runt i mina andra skor haha. Sov gött alla fula och fina människor :) Ta inte åt er av de sistnämnda..
BLÄÄÄÄÄÄ min blogg suger idag men de blir bättre imorgon! :D

Nyårsklänning?

Har suttit och försökt hitta nån nyårs klänning ett tag nu, hittar ingenting jag gillar dock.. Hittat massa fina sommarklänningar men det är ju inte riktigt säsong för de nu.

Denna var faktiskt ganska snygg men inget till nyår tror jag..

Bloggkalender

Snodde den här listan av en bloggare men tyckte det var en kul grej. Så varje dag i december (ska försöka varje dag iallafall) så skriver jag om det nedan. Kan bli en lite kul grej va? :)
Dag 01 – Om mig


Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Skolan

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Mitt hem

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – Det här ska jag bli när jag blir stor

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Rubrik?

Hejsan!
Inte uppdaterat mer idag pga att när jag kom hem var jag så trött så jag somnade och nu fungerar inte internet, bara på den lilla datorn så får sitta här men har inga bilder och sånt.. Ikväll ska jag plugga lite och sen se grinchen tror jag , julemys på hög nivå ;) Ska klura fram nått roligt inlägg sen också, promise!

Måndag 29 November

Heeeeej!!!!!
Måndag idag vilket är underbart, ny vecka med nya läxor och inlämningar och tidiga mornar, man kan inte annat än att älska de! Har en lektion kvar idag vilket är idrott men den börjar inte förrän om 50 minuter så sitter i biblioteket med Emelie och chillar, eller jag chillar och hon pluggar. Efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer men blir väl inget kul.  Fan vad tråkigt inlägg, pusshej

Sick and tired

Är sjukt trött nu och irriterad. Så ska lägga mig i soffan och kolla på nån film. Imorgon är det en ny vecka, fyfan döda mig.. Men det är ungefär bara 3 veckor till jullovet så jag får bita ihop. Kanske uppdaterar senare men tror inte de. Puss <3


Santa is here!

Fick en röd flis av min mormor idag, aldrig gillat rött och gör de inte nu heller. Kan vara för jag ser ut som ett spöke som klätt ut sig till tomtenisse. Fast på den här bilden liknar jag mer jultomten, stor ser jag ut iallafall. Kan de ha varit chipsen imorse eller kanske äppelkakan eller chokladen?


HUNGRIIIIIIIIIIIIG!!!!!!!!!

Dör snart av hunger ska ni veta. Tryckt i mig lite dillchips men det hjälper inte, så synd det är om mig. Alla andra bloggare är såna nej jag tänker inte äta blabla medans jag typ bara snackar om mat? Aja det är bra att sticka ut iallafall! Nu ska jag äta mig själv levande, hörs sen hej då!


Såhär ser jag ut när jag är hungrig, visst är de synd om mig?

Såhär ser jag ut när jag leker att jag är söt

Min önskelista del 1


fattar inte varför den blev så liten?

Första advent

Godmorgon!
Idag är de första advent vilket betyder att det snart är jul, wii! Tänkte förresten visa min önskelista sen i kollage variant. Iallafall, skrev inget igår när jag kom hem för jag var ganska trött. Men vi hade det jätte trevligt, lagade mat, snackade, kollade film och skrattade en hel del. Idag har jag varit vaken sen länge blev väckt redan vid nio.. Ska julpynta lite här hemma idag sen kommer mormor och morfar på middag. The hills maraton idag också, vilket betyder att linnea kommer ligga klistrad med en chipspåse i handen!
(har tyvärr inga bilder här för jag uppdaterar från min skoldator)

Kvällens

Gick sjukt dåligt att ta outfit bilder, dom blev helt ljusa? Aja här får ni kvällens! :) Ska ta bussen om en halvtimme in till stan, ikväll blir det middag hos en tjej i klassen.


Bytte till ett par tjockare strumpbyxor, snöstorm ute..

En skön låt


Rihanna- California King Bed

godmorgon

Godmorgon!
Vaknade dock vid 10 men somnade om och vaknade för nån halvtimme sen, legat i sängen och krängt chips och kollat på the hills, det är livet de! Men ska väl börja fixa mig lite nu och sen dra till stan för en fika. Fan borde duscha, stinker chips och gorilla typ men paaalla. Bara mys :) hörs sen

Good Night (grym jag är på engelska!!)

Kom hem från kobbe för en stund sen så nu sitter jag bara här och chillar. Hos katja snacka vi om att vi ska åka nånstans i sommar, Turkiet kanske. Är riktigt pepp på det och tror de faktiskt kan bli av! Hade varit riktigt najs, bara det att de är ett tag till sommaren men de går fort får vi hoppas. Ska nog sova snart för jag är sjukt trött och det är en ny rolig dag imorgon. Puss och godnatt <3

Bye

Har super brott nu ska hem till katja och slå klackarna i taket haha! Ska först möta anne, ha en toppen kväll! Puss


Chillin

Hejhej!
Fredag idag vilket många kan tycka är skönt men själv så hatar jag skolan på fredagar, slutar 5 över fyra efter 2,5 timmes dans.. Har håla nu fram till halv 2 så sitter i caféet med Emelie och chillar. Ikväll är jag inte riktigt säker på vad som händer men uppdaterar mer om de senare, ha en bra fredag. Puss !
Söt bild som är tagen nyss

Natti

Tjohops! Vill egentligen säga godnatt nu, eller ja de tänkte jag ju göra men kommer nog inte sova på ett tag. Har 100 glosor till imorgon, inte gjort dom alls orkar verkligen inte. Tänkte se kenza och tyra nu sen kanske nån film. Hörs nog inte förrän efter skolan imorgon och slutar ganska sent..

Godnatt

gammal bild

Ge mig

Ni fattar inte så mycket jag vill ha dessa skorna. Snälla tomten säger jag bara!!

Bildbomb

Bildbomb på tjejerna som gör min vardag underbar <3







Jag är lycklig

Fick precis en chokladkalender av min bror, wiiiiiiie. Tänk vad lite choklad kan göra. Tänker kränga denna nu, jag har faktiskt 2 till men de behöver vi inte prata om..


25 november

Äntligen hemma, fick ett surt sms från min bror på väg hem om att jag lovat att hämta skolkatalogen så de var bara att knata till nöbbelöv i snön, lagom kul. Internet funkar fortfarande itne så är inne på grannens som segar satan. Orkar inte träna ikväll utan de blir plugg istället, kul!

Tänkte lägga upp dagens outfit men bytte om direkt när jag kom hem men ni kan få se min nya blus som jag hade på mig idag.

Man ser inte så bra men de får duga

Skolan

Hejhej! Internet funkade inte igår så det blev ingen mer uppdatering, sitter på matten just nu. Vi fick tydligen surfa om vi ville haha, alltid så chilla mattelektioner. Sen har vi labb och sen slutar jag runt 4, drygt men ändå. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska plugga lite sen kanske träna om jag pallar. Hörs när jag är hemma igen!

Workout

Sjukt hungrig just nu men orkar inte äta och ska ändå snart iväg och träna med Katja ;) Här ska du brännas fläsk :D Hörs säkert efter!

Dagens outfit



Ser ut som en mupp men vem fan bryr saaaaaaj???

Home

Så nu har jag kommit hem från skolan och stan. Samtalet gick fort och efter de väntade jag på Emelie som skulle ha efter mig så gick vi till biblioteket för jag skulle låna en bok till engelskan. Sen blev de en runda på stan, blev ett skydd till skoldatorn. Nu ska jag sätta tänderna i röran i garderoben.


Från Åhlens

Julen är på väg

Lite blandade åsikter om de vita täcket som ligger utanför fönstret, så länge man är innomhus är de okej tror jag. Fick sån julkänsla nu och det är bara en vecka kvar till julafton! Ska nog ladda ner lite julfilmer senare. Är ledig idag fast har utvecklingssamtal 10 över 2 så håller på att fixa mig lite nu. Magen är fortfarande lite konstig men annars mår jag bra! Dagens outfit kommer sen

En gammal outfit


En favorit från sommaren, slappt linne, spets bh och slitna jeans

Du kommer längst på att vara den du är

När jag började blogga så bestämde jag redan från början att jag inte skulle vara någon annan än den jag är. Tänker inte leka värsta bloggerskan som skriver om lavins nya kollektion för helt ärligt intresserar de inte mig. Jag skriver om mig, den verkliga sidan. Bryr mig inte om jag ser lite tjock ut på nån bild, alla har väl fett så varför skämmas liksom? Okej dagens outfit och videoblogg är kanske inte jag men tycker de är ball därför gör jag de. Men är trött när folk leker nån annan än dom är på bloggen, köper skor för att endast ha på bilder men aldrig i verkligheten bara för de är snyggt på bloggen. Snälla ska du vara fejk kan du lika bra starta nån wanna be kissie blogg. Är också fett trött på folk som härmar på bloggen och i verkliga livet, skaffa dig ett eget liv och egna idéer istället för att leva på andras.

Det här är långt ifrån över..

Rihanna, Eminem - Love The Way You Lie Part 2

En riktigt bra låt


Sjukoutfit

Dagens mysiga




sjuk

Hejhej, känner inte riktigt för att blogga med tanke på hur jag mår. Är sjuk, behöver inte gå in på detaljer haha. Får se om jag mår bättre sen och kan blogga då. Puss

Det bästa från O.C

Här är några av mina favorit scener från OC, förmodligen bara kul för er som är lika mycket OC nörd som mig :P









Den absolut bästa:


Inte alltid på topp

Jag vet jag är verkligen sämst på att blogga idag men är på så dåligt humör och är helt trött. Men som tur är har jag bra vänner som ställer upp när allt är fel. Ska ta en dusch snart sen lägga mig och kolla på nån film. Imorgon blir de bättre bloggning trots att jag inte har nån lust att gå till skolan..


Va inte någon du inte är

Pallar inte blogga idag, är riktigt jävla sur. Pallar inte att vissa människor förändras till en person dom inte ens är? Snälla va dig själv istället för att leka nått annat. Blir så lack. Och vissa andra som bara ger falska förhoppningar som sen visar sig vara bullshit. Dissar falska människor. De va allt jag hade att säga

Glöm dina problem, imorgon kommer nya

Kom hem för ungefär en timme sen från bion. Den var väl bra, fett lång och sådär men annars bra. Precis skickat in min svenska, är riktigt trött så tänkte lägga mig och kolla på några avsnitt teen mom. Min favorit serie typ haha, det är väl jag om nått år så bara att lära sig. Nja skoja bara men man vet ju aldrig ;) Ny vecka imorgon, nya möjligheter, nya problem och nya läxor. UNDERBART!!!!!


Videoinlägg?

Tänkte kanske fixa ett videoinlägg senare om ni vill de? Verkar vara uppskattat iallfall :P

Blue


21/11

Godmorgon denna underbara söndag! Dagen kommer bestå av svenska plugg och senare ikväll bio så lite kul blir de ju. Måste egentligen rensa min garderob också för nu ligger alla mina kläder i en sopsäck så det är inte så enkelt att hitta något. Men sparar nog de till imorgon eller något så jag har nått kul att göra då!


Nytt i garderoben


Från H&M

Aint easy

Är heeeeeeeelt slut nu och har inte ens rensat garderoben än.. Men det blev städning och lite om möblering, vet inte varför men fick nått ryck bara.

FÖRE:





EFTER:



Bara en häftig bild på hur jag såg ut när jag städade :

Storstädning..

Har jobbat ett tag med min svenska nu, man ska skriva typ 3 sidor men min kladd blev bara en, orkaaaaaaa! Tänkte ta en paus nu iallafall och städa mitt rum och rensa min garderob. Har inte städat på ja ni vill inte veta hur länge, hälsorisk att ens vistas där inne. Och min garderob fungerar mest som ett skåp där jag slänger in saker jag inte får plats med nån annanstans. Det här lär ta ett tag men kan ta före och efter bild för de kommer nog va stor skillnad! Hörs om nått dygn när jag är klar :D

Gårkvällens outfit



Nya skor

Ett av gårdagens inköp blev ett par skor från scorett


Lördag

Hejhej! Vaknade nyss, skönt att få sova ut idag, var riktigt trött igår! Idag blir de lite plugg sen blir de att hitta på nått kul ikväll :) Ska nog också visa allt de jag köpte igår om jag orkar och har tid. Ha en trevlig lördag!

Fredag

Kom hem för bara ett litet tag sen och är svinigt trött. Varit uppe sen halv sex imorse.. Handlat en hel del, så några julklappar kommer jag verkligen inte ha råd med. Ska börja fixa mig lite snart sen dra hem till Anne för att sen dra till Sofie som ska ha födelsedagsfest :) Hörs kanske senare!

Pannband

Något jag verkligen gillar nu i höst är pannbanden, riktigt snyggt och värmer även. Måste införskaffas!


Bild lånad från fanny staaf

Hit and run

Sen förra inlägget har jag hunnit med att träna med katja, äta, duscha och raka benen hahah. Nån gång måste man göra de ju trots vintern. Ska upp vid halv 6 imorgon så borde lägga mig snart men känner jag mig själv rätt kommer de inte bli så. Tänkte sätta mig med svenskan istället, blä.. Hörs nog inte mer idag men tänkte tidsinställa nått inlägg till imorgon :)

Hiss och diss


♥ Att all julbelysning håller på att komma upp nu, vilket bidrar till julstämning!
♥ Inställda lektioner och D-dagar, något som blivit väldigt vanligt på sistone. Alltid underbart med lite extra ledigt!
♥ Att slippa raka benen på vintern hahah. Ingen som ser benen ju så man slipper de där jobbiga varenda dag. Men detta gäller endast benen, remember that!


♦ Mjukis i skolan. Ja det är jätteskönt att ha när man är hemma men inte annars. Det är faktiskt inte så svårt att sätta på sig leggins eller jeans istället och mycket finare.
♦KYLAN!! Behöver jag säga nått mer?
♦ Pälsmössan, inte den vanliga utan den som mer ser ut som man har ett djur på huvudet. Stort nej!


Torsdagens



Lackleggins, transperent skjorta, smycken

18 november

Hejsan hoppsan!
Torsdag idag vilket varit en skön dag. Började 11.15 och hade svenska men vi kunde inte arbeta så jag och Emelie gick en runda på stan istället. Sen var det matte och vi fick tillbaka proven, fick MVG :D sjukt stolt även fast det var ett rikitgt enkelt prov. Aldrig fått mvg på matteprov innan så. Slutade vid kvart över två typ sen har jag bara tagit de lugnt. Snart kommer outfitbild upp!

Att bara lämna allt ett tag, fly lite

Har inte orkat ta tag i nått plugg än utan jag har tillbringat min tid med att kolla på lite resor istället. Vill riktigt gärna åka nånstans i sommar men lite kompisar. Hade varit riktigt kul! Så underbart att bara ligga på stranden och sola hela dagarna sen gå ut på kvällen, känna värmen och bara njuta och ha roligt. Blir riktigt frestad, bara att börja spara pengar..


Onsdagens



Matte och badskum

Efter att jag hade pluggat matte i sådär 15 min gav jag upp.. Ska kolla igenom de lite senare och göra tyskan, blää. När jag hade gett upp bestämde jag mig för att ta ett bad, badar aldrig men de va ganska skönt och avkopplande, hade ansiktsmask sen skrubbade jag ansiktet så nu är de mjukt som attan haha. Snart blir de desperate housewives! veckans höjdpunkt.


Lermask, badskum som luktar jul och en bra bok!

Sugen



Hittade dessa snyggingarna på nelly, snygga med dragkedjan där bak. Har kollat på denna modellen innan och nu finns de i lager igen. Sugen på att beställa men pengarna räcker inte riktigt till trots att de bara kostar 379 kronor..

Göteborg

Kom hem från skolan för ett bra tag sen men har inte orkat göra något alls, bara kollat tv.. Är så otroligt trött och orkar inte med skolan. Bara två dagar kvar denna veckan nu vilket är skönt!

På fredag är vi lediga och då ska jag mamma och hennes jobbarkompis till göteborg över dagen. Dom ska på nån design grej så mamma fråga om jag ville med och sen ska vi shoppa efter de. Behöver massa nytt och det är kul med lite annat utbud än lund. Det enda jobbiga är att vi åker kl 6 på morgonen, hur ska jag klara de som inte ens orkar gå upp 7? Kan sova i bilen som tur är! Men det är något att se fram emot iallafall.


Bara skjut mig

Så nu har jag suttit med matten ett bra tag så orkar inte mer. Fattar typ ingenting men min snälla bror hjälpte mig en hel del så kan liite mer nu. Tänkte lägga mig snart eftersom jag knappt fick nån sömn inatt och det är en jävligt lång dag imorgon..


En otroligt fin bild på oss två haha :P

Måndag igen..

Hejhej :) Skola idag då ja, tänkte först stanna hemma men tog mig kragen och gick till skolan, ganska onödigt men duktigt! Kom hem vid fyra kanske och då somnade jag, vaknade för en timme sen ungefär, bra jobbat.. Har massa grejer i skolan denna veckan så kommer inte bli så mycket bloggning men ska försöka.

Hold tight

Precis tagit en lång dusch efter kvällens träning, riktigt skönt. Ska bara föna håret nu sen är jag helt klar. Har slutat platta mitt hår för de sliter något fruktansvärt så det jag gör efter jag duschat är att ta i värmeskydd sen föna det. För låter jag det självtorka blir de bara kaos. Ska bara platta de till helg och fest men inte annars, har ju inte jättelockigt hår men jag har självfall som syns mycket om jag bara låter de självtorka, tycker inte det är så jättefint. Nog om de, ska hjälpa Micke med disken nu sen ska jag och mamma kolla på Beck. Mysig söndag.

Söndag

Söndag idag, blä att det är måndag imorgon.. Idag är de ju farsdag och det var egentligen tänkt att jag och min bror skulle dra till min pappa men min bror har inte vaknat än och lär inte göra de på ett tag eftersom han kom hem vid sju imorse. Så idag blir de lite plugg och träning tror jag. Håller på att ladda ner filmen vi ska analysera på svenskan så tänkte börja på de sen.

Videoblogg från igår

Spelade in denna igår morse, mobba mig inte okej? Det är inte så lätt som de verkar plus att de är min första..



Ingen bra bloggning

Har fixat mig lite nu och ikväll bär de av till sandby! Förlåt att jag är sämst på att blogga nu i helgen men de blir bättre. Ha en bra kväll, puss!


Just nu, kör på uppsatt hår ikväll

Fredag

Hej :D Ingen bra uppdatering idag men de är ju helg så ska njuta! Pumpar musik här hemma i min ensamhet haha, väntar på att några vänner ska komma hit sen får vi se var kvällen tar oss ;)



Ger upp

Nu ger jag upp helt seriöst, suttit hela kvällen och försökt ladda upp den men de funkar inte. Får försöka imorgon eller något. Ahh vad jag blir sur!!!!

Videoblogg?

Har gjort en videoblogg men tvekar på att lägga upp den, haha patetisk som fan.

White chicks

Måste bara tipsa om den här filmen, antar att många redan har sett den men den är riktigt rolig! Va lite nere igår men satte på denna och blev genast på bättre humör. En riktigt rolig film som jag verkligen rekomenderar!

5 av 5 är den värd!

Torsdag

Torsdag idag vilket betyder att det snart är helg vilket är skönt! Började 11.15 idag och slutade 4, sen gick jag en runda på stan med Emelie. Känns väldigt deprimerande att det redan är mörkt vid fyra tiden nu.. Märks att det är höst. Ikväll ska jag plugga lite matte, ut och springa och öva inför dansredovisningen imorgon.

Tog en liten häftig bild i min labbrock idag, erkän att jag ser lite smart ut?

Handlar om att bjuda på sig själv, eller hur?

It should have been me

Mår inte särskilt bra idag så tänkte lägga mig under täcket och se en film. Tänt lite ljus och sånt där mysigt. Hörs kanske senare eller imorgon!


Julen

Jag hade gärna varit en av de som ska resa bort nu i jul till något varmt land men samtidigt missar man ju årets mysigaste högtid, julen! Älskar den. Här är några anledningar varför

♥ Man får äta hur mycket som helst utan nån ursäkt
♥ Övermysigt med alla ljus och pynt, speciellt i stan på kvällen!
♥ Julmust!!!!!
♥ Julfilmer och julmusik, love it
♥ Aladin asken?????? Hallåja
♥ Allt annat julgodis och pepparkakor och grejs
♥ Julklappar absolut
♥ Mellandagsrean
♥ Nämnde jag julgodiset?


Enkelt men snyggt





Morotskaka

Dåligt med uppdatering idag men har inget att skriva känns de som. Hittade klänningen men inte i min storlek så hängde undan den och ska kolla i stan imorgon. Har också varit ute och sprungit en runda, har sån träningsvärk i magen sen i söndags så kände att de va bättre att träna kondition idag. Sen har jag också bakat en morotskaka, den blev mycket god. Receptet kommer från Leilas bok a piece of cake.


Den ser inte så jättegod ut på bild men de var den!

Latmask

Hatar mig själv för att jag är så jävla lat. Sitter fortfarande i pjamas.. Hade egentligen planer på att städa mitt rum idag och möblera om, men orkar verkligen inte de haha. Min mamma är också ledig idag så vi ska en sväng till nova istället, ska försöka hitta den puderrosa klänningen jag visat innan. Later!

Godnatt

Godnatt säger fula osminkade glasögons Linnea :P


Vinterjack dags!


Är ganska sugen på nån av dessa, eller iallafall i denna modellen. Och dessa ligger bäst i min prisklass. Ettan är nog min favorit. Vad tycker ni? Är i stort behov av en ny jacka!







Dagens




Kofta-Lindex, Linne-Ginatricot, Byxor-Vila

Måndag

Första dagen i skolan idag ja men kan inte klaga på den minimalt korta dagen. Började 8.15 i aulan och hade temadag om armeniska folkmordet. Så otroligt tråkigt, bara några gubbar som pratade. Stack vid 11 ungefär för jag hade en tid hos en sjukgymnast och kom hem vid tolv ungefär eftersom jag inte skulle vara med på idrotten. Sen dess har jag bara ätit lite sen sovit, blev nästan ingen sömn inatt. Nu blir de mat och plugg, som tur är så är jag ledig imorgon yey! Snart kommer dagens outfit upp:)


..

Second chances they don't ever matter, people never change.

Besviken är vad jag är, jag trodde ändå bättre om dig.


Sminktips

Ville bara tipsa om denhär concealern som jag fick i födelsepresent i år. Den kommer från viva la diva och kostar runt 80 kr. Den påminner mycket om MUS concealer men den är betydligt billigare. Tycker den funkar riktigt bra, den bästa jag testat helt klart! Den röda är till för att ha under ögonen (där jag behöver den mest!) den gula är för finnar och den andra är för att blanda ut de andra färgerna. Finns att köpa på bla Åhlens.

4 av 5 får den i betyg



Träna

Drar och tränar nu, var ett tag sen. Får se hur de går, puss


Söndag

Godmorgon eller något, vaknade för en timme sen ungefär somnade riktigt sent inatt pga några hödljudda fula människor.. Idag ska jag ta mig in till tha city för en fika med min älskade Katja som är hemma igen och dom andra tjejerna. Hade också tänkt träna idag, de va längesen kan jag säga! Lite plugg behöver jag också göra. Men nu måste jag klä på mig och käka frukost som idag består av lösgodis, kunde inte bli bättre eller hur?


Såhär glad är jag över min underbara frukost, jag vet att ni vill smaka ;)

Old pics

Kan inte sova så roar mig med att kolla igenom gamla bilder, alltid lika kul och se hur man har förändrats. Observera att dessa bilderna är 2 år gamla och att jag är brunett..














Kvällens



Kofta och linne från H&M, jeans från vila och smycken är presenter och från ur och penn

Not ready to let go

Idag har de inte varit så mycket bloggning, inte orkat helt enkelt. En riktigt seg lördag har de varit idag, inte ens klätt på mig. Men tänkte hoppa in i duschen snart och sen laga lite mat. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, tar de som de kommer!


Killers

Såg denna filmen för nån dag sen. Killers med Katherine Heigl och Ashton Kutcher, den var faktiskt riktigt underhållande. Till en början tror man att det är en sån vanlig romantisk film men den får en lite annorlunda twist. Gillar såna filmer som inte bara är gullegull och kärlek utan som utvecklas till något helt annat. Helt klart sevärd!

4 av 5 får den av mig



Hiss eller diss?



Dessa byxorna har vi nog alla sett, eller iallafall modellen. Jag tycker dom är sjukt balla och det finns många med riktigt snygga mönster. Har varit lite sugen på dom, för de är riktigt snygga till högklackat, instoppat linne och skinnjacka. Kenza matchar de grymt. Men samtidigt är de kanske inte min stil, men vad är min stil egentligen? Mjukis och en hood eller genomskinliga och ett linne? Haha iallafall jag diggar dessa sjukt mycket men vetifan om jag skulle våga bära dom. Men hiss lätt!

Saw 3D

Så nu är jag hemma igen efter biokvällen. Filmen var väl ganska bra, besviken på att 3D effekterna inte var så många och filmen var ganska blodig. Inget för veklingar haha!

Lite bilder från kvällen





Sista dagen på lovet

Hejhej :)

Vaknade för en timme sen ungefär när mamma ringde, ville egentligen sova längre för det är sista dagen på lovet. Känns lite deppigt och har inte ens börjat göra allt de jag skulle göra. Har ett matteprov nästa vecka som jag inte ens börjat plugga till. Därför tänkte jag spendera dagen med att plugga. Senare ikväll blir de nog bio, saw 3D kommer nog dö men den verkar riktigt nice!

Nytt i garderoben



Kjol från newyorker

Vill ha


Ginatricot, HM, Scorett

Dessa saker ska införskaffas helst i helgen, men pga mina ekonomiska svårigheter så måste jag smöra lite inför mamma..

Borta bra men hemma bäst

Inte bloggat på ett bra tag för jag har varit ute på vift. Men de har varit skönt att inte ha någon dator och bara fly lite från det vanliga livet. Tänkte berätta vad som hänt de senaste dagarna

Tisdag, var jag som sagt i veberöd hos Emelie med Emma. Vi åt god tacopaj sen gick vi en runda i the village och hyrde en film som inte va direkt bra och inte läskig som vissa andra tyckte.. psst emma. Somnade ganska sent, runt halv fyra kanske. Men de va en riktigt mysig kväll!

Onsdag
, tog vi bussen till entre i malmö för lite shopping. Där stötte vi också på Sofie, Anne och Emma trevligt värre! Köpte en kjol jag kan visa senare och hittade massa saker jag ska köpa med mama, visar sen! Tog tåget från malmö direkt till mormor och morfar i åstorp. När jag kom fram käkade vi sen gjorde jag och mormor små tomtar och lyssnade på julmusik. Riktigt mysigt.

Torsdag idag alltså, bakade lite bullar med mormor och senare åkte vi på julmarkand. Fick sån enorm längtan till julen, de va så fint där med massa ljus och tomtar. Köpte lite julklappar och julgodis. Vid sju tog jag tåget hem och så hämtade mamma mig på stationen. Nu är jag så trött så jag dör, hade egenligen planer ikväll men ska bara va hemma och umgås med familjen och ta de lugnt. Gud vad de blev mycket text, tråkigt..


Några av tomtarna vi gjorde, söta va?

Myskväll

Hejhej! Sitter här i Emelies kök och chillar och snackar. Ikväll har vi ätit god mat, hyrt film och kollat på dhw. Mysigt helt enkelt. Imorgon blir de Malmö och sen till Mormor. :)

Dagens



Veckans äventyr

Inte bloggat så mycket idag, haft annat för mig. Ikväll bär de som sagt av till veberöd med Emma för att träffa Emelie! Blir säkert jättemysigt. Så ska ta bussen snart för jag har lite ärenden att göra innan. Imorgon åker jag till mormor och stannar där till torsdag så det blir lite kass uppdatering nu framöver men bloggar säkert från mobilen. Ha en mysig tisdag, dagens outfit och de kommer upp här senare om de nu fungerar. Puss!

Byebye

Sticker ut och möter Anne nu, vi hörs senare!



Kärlek


Jag är kär, ska jag köpa?? (dålig bild men hittade ingen bättre)

Shopping

Dagens lilla shopping


Halsband från ut och penn


Ljuslykta från tiger


Halsduk från Lindex

RSS 2.0