Hej då!

Då var allt packat och klart, äntligen! Vid 2 går tåget till Kastrup så får dygna helt enkelt. Ska bli fett skönt att komma iväg, och när jag kommer hem väntar förhoppningsvis en liten resa med kompisarna och en arbetsintervju. Ha det bra i sverige så hörs vi om en vecka, puss!

Fikamys med älskade vänner

Hej!
Idag har det vairt fläng hit och dit hela dagen, först till malmö sen hem, sova lite sen stressa för att åka in till stan. Där tog jag en fika med Erik, Lisa, Katja, Emma och Alice, mys pys! Men lite sorgligt med avsked igen.. Ska kolla lite SATC nu sen sova, imorgon har jag massor att göra, packa, tvätta, växla pengar.. Men det ska bli såå skönt att lämna kalla regniga sverige för 35 grader och sol, mMm.
och med den äckliga bilden säger jag godnatt!

Du ljög fan bättre än delfinerna simmar

pallar inte sitta hemma och ruttna ikväll så drar till helsingborg och stannar tills imorgon! Puss

Update

Hello!
Längesen jag skrev men har inte haft lust eller tid, lite segt med bloggandet nu på sommaren. Men livet flyter på och sådär. Imorgon blir de stranden om det är fint väder (hoppashoppas!) och sen träffa lite vänner man inte sett på ett tag. Hoppas ni njuter av sommarlovet även om vädret suger!
.
Bjuder på några söta bilder från igår

Tävling

Jag är med och tävlar om en goodibag, gör du det också här :)

Äntligen!

Nu ska jag träffa Katja äntligen!! yippiyey! :D
löööv bilden från typ 5an/6an?

Yey :)

Då var allt bokat och klart, nästa söndag bär det av till Korfu i Grekland :D

Taggad

Hej!
Nu är jag supertaggad heheh. Ska snart ta bussen till stan och möta Rebecka så ska vi se harry potter :D andra gången men den va ju såå bra.. Äkta tönt jag vet :PPPPP:P:P Ha en bra kväll puss!

20 juli

Tjabba! min dator har krachat haha, andra datorn på ett halvår, bra jobbat! Får låna mammas tills jag pantat tillräckligt många flaskor för att kunna köpa en ny. Försöker skaffa en ny blogg också, tröttnat lite på denna men det är klöddigt... Får se om jag får rätt på de. Ikväll blir de gäster och fira micke och äta tårta :D mumma!
osminkat och göölligt :D

There´s no place like home

Då vart man hemma igen! Haft en nice helg med sol, bad, fest, christine maraton och annat gött. Men idag mår jag kissekasst, bläää. Var en sväng i malmö idag för att köpa present till min bror som fyller år imorgon och köpte en bikini till mig själv höhö. Hoppas ni haft de awesome och inte saknat mitt bloggande för mycket. Puss!!

Juli 14, 2011

Hej!
Idag var jag och Lisa och såg den allra sista harry potter filmen. Det känns tungt, det är liksom slut nu.. Usch. Men den var jättebra och så fin haha. Se den genast! Nu är jag superduper trött men ska packa lite. Åker nämligen bort imorgon, höllviken it is! Ses igen på söndag eller måndag

Gårdkvällen

Hej!
Igår åkte då jag och Lisa till dalby stenbrott och träffade Erik och Timmie. Vi grillade, drack, snackade och sen badade vi , fett mysig sommarkväll. Idag var de egentligen bio på schemat men vi tar de imorgon när vi är lite piggare! Nu ska jag lägga mig i soffan och ta det jääävligt lungt. Puss!

12 Juli

Idag blev det lomma med Lisa, Erik och Timmie. Sjukt kallt men vi badade ändå !! Ikväll blir de dalbystenbrott mööjs.

11 Juli

Snart bär de av till frisören. Ingeeeen aning vad jag ska göra, klippa, färga, raka, permanenta, snagga? No one knows. Vi får la se hur de blir. Visar bild sen kanske om de inte blev katastrof :O

8 Juli

Har hängt med vännerna dom senaste dagarna därför har de inte blivit så mycket uppdatering. Snart drar jag och spenderar natten hos dom jag älskar mest på denna jorden, mormor och morfar haha. Imorgon blir de nog sol och bad (om vädret tillåter) sen häng med vänner. Ha de fint puss!

Tisdag

Inte riktigt haft tid för bloggen på sistone men nu har jag lite tid över. Idag har jag en del att fixa med innan jag och Emelie ger oss ut på landet (flyinge) för att spendera kvällen hos Erik. Fett taggad på de!


Söndagen

Hejsan!
Idag spenderades dagen i västra hamnen med min kusin och hennes två barn. Det var mysigt fram tills att det började ösregna, tror knappt jag sett så mycket regn. Men sen blev det sol och vi fikade och lekte lite. Nu är jag otroligt trött så ikväll blir de svinalängorna med mamma. Har även beställt hem ett par gummistövlar nu, äger inga och med detta svenska vädret utanför fönstret känns det behövligt.

Off i regnet

Mysigt att det verkligen ösregnar ute.. Usch, sitter bara och drömmer mig bort just nu men lite mysigt är det. Har fixat till mig lite och väntar på att dom andra ska bli färdiga så jag kan få skjuts in till stan. Ha en mysig lördag!
känns lite såhär just nu..

RSS 2.0