Efter ett hårt träningspass

Gud vad sent det blev! Har precis kommit ur duschen. Var ju hemma vid halv 10 kanske för jag och Katja snackade en del efter det aaaaasjobbiga passet (men det var ändå riktigt skönt!) Sen har jag och mamma kollat massa gamla bilder på min bror och valt ut en som vi ska ha på de plakatet när han tar studenten. Kan visa sen kanske. Fanns massa sööta bilder på mig mohahah, synd man växte ifrån det utseendet.. Nä, nu ska jag föna håret sen lägga mig i sängen med stylisterna. (lät kanske lite fel). Godnatt!


random bild på mig och emelie på imeldas förfest

Måndag 28 februari 2011

Trött och sliten efter första dagen i skolan som innehöll två lektioner. Pluggat lite inte för att nått fastnar men ändå.. Vill bara ha helg nuu!! Tog en paus i pluggandet innan och började på säsong 3 av oc och sov en liten stund. Ska snart käka sen blir de boxning med katja i 90 min! Lär ju dö men skönt att röra på sig. Har inget mer intressant att säga haha, livet rullar på som vanligt.. Nått man kan glädja sig åt är att man är 1050 kr rikare idag, alltid nått :)

Hello

Sitter just nu i soffan och kollar film med mamma, eller ja hon har ju somnat men ändå. Ska skölja ur hårinpackningen jag har i håret snart, haft den några timmar nu så hoppas det kan fixa mitt otroligt skadade hår.. På tal om hår så har jag fått en tid hos frisören nästa måndag för klipp och sling. Men vet inte om jag ska ha blonda slingor som vanligt eller jag ska lägga i lite mörkblonda också, vill ha lite liv i håret och inte vara helblond liksom. Ska bli otroligt skönt att bli av med utväxten iallafall!




Söndag 27 februari 2011

Förlåt för min dåluga uppdatering men ville ta vara på den sista dagen innan skolan börjar.. Har pluggat lite sen legat i soffan och sett klart på oc säsong 2. Ska iväg och träna nu!

Bye my love

Tolka inte detta inlägget fel nu utan lyssna på vad jag säger.
Under den senaste veckan alltså nu på lovet har jag tryckt i mig ofantliga mängder skit så som chips, godis, kakor, glass, snabbmat osv. VARJE DAG! Och det är inte små mängder heller. Idag när vi skulle iväg var jag tvungen att ta med en godispåse för jag vet hur jag blir när jag inte får nått sött, jobbig och grinig. Jag handlade snacks för 80 kr här om dagen, endast till mig själv. Ja asså det är bara tragiskt. Min bror har redan satt pengar på att jag inte kommer klara det men jag mååste sluta med sånt här skit i veckorna. På helgerna kan jag äta det men inte i veckorna, det blir också så mycket godare då. Nej jag tänker inte bli värsta nyttig med sallad och sånt skit men bara chilla lite med godsakerna. Gud vad hungrig jag blev av allt detta tjat, chipspåsen nästa!


bjuder på en gammal bild bara för de

Danmarkstripp

Är heelt slut nu! Varit en lång dag, gått mycket och så har de varit askallt.. Men det var väl ganska kul. Vi åkte först båten till helsingör sen vidare till nått konstmuseeum där vi va i typ 3 timmar. Så sjukt stort, det tog aldrig slut. Och kan konstatera att tavlor nog inte intresserar mig så mycket. Sen åkte vi till köpenhamn men hann bara gå in i några butiker, men fyndade ett par skinnbyxor, kan visa sen. Efter de åt vi på en grekiskrestaurang och sen åkte vi hem. Väääldigt intressant inlägg eller hur? Lägger upp lite bilder iallafall!






Iväg!

Fattar inte vad som hände med inlägget jag skrev igårkväll, de kom aldrig upp? Aja nu ska vi snart iväg, är borta hela dagen och kommer hem ikväll nån gång så vi ses då, ha en bra lördag!


Sista dagen..

Sista dagen på lovet idag, åååååååångest!! Har chillat sönder hela dagen, försökt plugga (utan framgång) och krängt glass. Ska snart sätta igång med tvätten, drygt men tror det väntas en liten belöning när jag är klar. Ikväll är det egentligen lokalfest men jag har inte bestämt mig om jag ska dit eller inte, ska nämligen åka vid 10 imorgon så måste upp vid 8.. Vi får la se. Nä tvätten var de ja.

Dagens


Trevlig kväll

Förlåt att jag inte skrev mer innan men det blev stressigt, igen! Ikväll har iallafall jag, Katja, Anne och Annes mamma varit på kinarestaurang för att fira lilla knis :) Riktigt trevligt, och god mat. Sen åkte vi hem till katja och krängde och kollade på "Tusen gånger starkare", ganska bra film men lite hemsk och väldigt dåligt slut. Nu är jag hemma och ska lägga in lite bilder från kameran som ni kanske får se sen.

Torsdag 24 februari 2011 (från minipc)

Skulle ha skrivit innan jag drog iväg idag men det blev superstressigt så jag fick springa till bussen. Dagen har spenderats i stan och på nova med Katja och Anne, mysigt trots kylan.. Köpte bara ett militärgrönt linne och en mascara. Kanske lägger upp bilder på dagens outfit och köpen sen men har lite att göra först :)

Är man tjock så är man

Nu mår jag så jävla illa, fyfan vad jag tryckt i mig massa skit.. Men det ligger redan i magen så vad ska man göra åt saken nu liksom. Kvällen har varit lugn med film, kräääng x10, hus kollande med mamma och big brother. Nu ska jag lägga mig och se andra avenyn som avslut på kvällen. Imorgon hoppas jag på en händelserikare dag!

Myskväll

Ben och Jerry är här så vi ska ha myskväll, vi börjar med att se ullared sen nån film! Smell ya!


Har tråkigt

Jag heter: Linnea
Jag vill dricka: Läsk
Jag vill äta: Lingonsylt med potatismos
Jag har: Lite tråkigt
Jag har inte: Loppor
Jag är rädd för: Läskiga hästar
Jag är: Lat
Jag är inte: Liten
Jag sjunger: Lagom falskt
Jag påminner om djuret: Lejon
Jag vill ha en: Lyxlägenhet i NY
Jag vill åka till: Lappland verkar kul

Kopiera detta och svara på frågorna med ett ord som börjar på första bokstaven i ditt namn.

Onsdag 23 februari 2011

Ingen uppdatering idag nej, dumma mig. Sov till runt 11 sen drog jag en snabbis till nova för att köpa en sak, fast det var väldigt svårt att bara köpa EN grej. HM har fått in så mycket fint, var nära på att köpa ett par shorts också men gjorde inte det. Det blev ett vitt oversize linne och så la jag undan en jacka. Ska försöka hålla mig lite med shoppingen eftersom vi ska till köpenhamn på lördag och shoppa där :) Nu ska jag dra mig till affären för att köpa lite naturgodis eller glass, kan inte bestämma mig...

Update: det blev både naturgodis och glass, och lite kakor på de..


Godnatt

Har inte haft tid att skriva ikväll då jag har varit iväg och hittat på annat bus :) haha. Har äckligt ont i magen, kan vara för jag inte ätit nått sen frukosten så har tryckt i mig två mackor nu och hoppas de blir bättre. Ska sova snart, imorgon har jag lite ärenden i stan och sen ska jag nog ta en hemmakväll, känns som de va 100 år sen.


Hemma

Hejhopp :) Hemma nu efter en natt i veberöd men några söta tjejer. Har nyss tagit en dusch och ska äta lite snart, vrååååålhungirg haha. Vad resten av dagen kommer bestå av vet jag inte riktigt, är lite osäker på vad jag ska hitta på. Men nu kokar mina makaroner snart över så vi hörs sen!

Måndag 21 februari 2011

Har inte haft nått att blogga om idag och har inte ens startat datorn. Håller på att klä på mig och lite sånt smått eftersom att det ikväll bär av till Emelie :) Vad vi hittar på får vi se men det blir säkert nått kul! Sover där så vi hörs imorgon istället, puss! <3




Vårjacka

Har börjat kolla lite på vårjackor och fastnade lite för denna. Har redan två skinnjackor så vill ha nått annat som jag inte redan har. Är sugen på denna i beige eller militärgrön.


299 kr från h&m

söndag 20 februari 2011

Försökte blogga innan men de gick inte av nån konstig anledning. Aja dagen har bestått av en lång sovmorgon, fika hos min faster och gos med deras nya översöta hund, träning och kakbak :) En helt okej söndag, slipper ju ångesten eftersom vi är lediga imorgon! Ska fixa de sista med kakan nu sen ska jag kolla film med mamma, längesen vi sågs känns de som.


Lång kväll

Kvällen har varit allmänt sjuk och innehållsrik med allt från otrevliga killar till slagsmål. Haha pallar inte berätta. Vill egentligen krypa ner i sängen nu och sova men min bror har massa folk här så tror inte jag kommer kunna sova. Luktar skumt i hela lägenheten också, typ hash eller nått (inte för jag vet hur de luktar), mamma lär ju inte vara glad när hon kommer imorgon. Men nattis!

Lördag 19 februari 2011

Hej bloggläsare :) Tjejerna stack nyss så passar på att blogga. Vi hade en rolig kväll igår med film, kräng, musik och massa skratt. Idag har vi segat sönder, det var egentligen meningen att vi skulle till nova men det var nån väldigt sjuk svensk film som vi fastnade för istället. Så idag har vi mest legat i sängen och krängt chips och choklad. Vad kvällen erbjuder får vi se, men det blir säkert nått kul :)



Lite bilder på när grabbarna chillade igår haha, har även en sjukt rolig film :P

Update

Hola amigos! (grym jag är på spanska :D) Sitter iallafall i soffan nu med mina gaals, precis avnjutit en god middag bestående av kyckling och pommes. Kvällen blir väl en chill kväll med kräng och film, skönt att bara chilla såhär när det precis blivit lov. Hoppas ni får en förjävlig fredag :D PUSSSSSSSSSSSS

Love ya <3

Tips

Vill bara tipsa om en sak som jag nog tipsat om innan men det är mineral foundation eller pulver foundution. Jag kan verkligen inte ha nått annat. Haft lite smått panik eftersom min nyss tog slut och fått använda flytande och tycker det blir så himla fläckigt och fult. Den jag använder täcker lika bra som en flytande och det som inte täcks fixar man bara med concealer. Rekomenderas stark! Bra innan och på sommaren också då den inte är så täckande så man slipper känna sig kletig.


Den bästa jag testat

LOOOOOOOOV!

Kul att läsarantalet faktiskt gått upp, kan vara för jag börjat blogga mer :) Fredag idag och äntligen lov, göttans! Försov mig idag så missade första lektionen sen var andra lektionen inställd så fick sitta och vänta tills min tyska började som jag faktiskt gick på idag! Lite duktigt va? Nu tänkte jag städa mitt rum eller nått, iallafall plocka undan alla kläder innan min mamma bokstavligt slår ihjäl mig. Kul familj man har. Haha nä så jävligt är de inte, ha en bra dag så hörs vi sen bajbs :)


Godnatt

Kan nog konstatera att min tyskalärare faktiskt inte kunde läsa mitt mail för han har inte svarat. Jag har iallafall försökt ta reda på vad det var för läxa, vilket ju är duktigt! Så nä det blev inget plugg ikväll tyvärr. Fan nu försvann typ allt jag hade skrivit haha palla hade skrivit värsta intressant om varför jag ser på serier, dödstråkigt men ändå. bajs. Jaja sängen kallar på mig, vi ska ha lite mys och kolla andra avenyn. Gudnatt på er, imorgon bitti är de skridskor så förvänta er inga fler inlägg. Finns nämligen risk för dödsolyckor. Nä nu ska vi inte va negativa! Sov sött
Dör jag imorgon så vill jag gärna ha denna bilden i min dödsannons! Bara så folk vet hur het jag var mina sista dagar

Grymt god cheesecake!


Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Smält smöret.

2. Krossa kexen i mixer och rör i det smälta smöret.

3. Packa blandningen hårt en form med löstagbar botten. Grädda botten i 10 minuter och låt den svalna.

4. Blanda socker, majsmjöl och vaniljsocker i en skål. Häll i kesella och färskost och vispa krämigt med en elvisp.

5. Höj temperaturen i ugnen till 200 grader. Tillsätt äggen och vispa väl. Häll i grädden lite i taget under vispning.

6. Smält chokladen i ett vattenbad och rör ner den i smeten.

7. Fyll smeten över kakbotten och strö över bären på toppen. Grädda kakan i 30 minuter. Man kan täcka den med aluminiumfolie när den fått gyllene färg för att den inte ska bli för bränd. Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar i eftervärmen i 30 minuter.

8. Låt cheesecaken stå i kyl över natten eller 6-8 timmar för att den ska sätta sig och bli lättare att skiva upp i snygga bitar.


Torsdag 17 februari 2011

Hej :) Äntligen är allt över, alla prov och läxor så nu har jag bara en dag kvar sen loov! Så skönt. Ska träna om en timme men har inte ätit nått så ska slänga i mig nått nu snart. Hörs senare! :)



Rolig info

Har precis mailat min tyskalärare och ursäktat mig att jag inte varit på dom 20 senaste lektionerna och frågat om jag kan göra nått hemma. Hoppas nu han kan läsa det med tanke på att han är blind.. Aja nog om det. Nyss käkat middag som jag lagade själv, blev inte så lyckat men blev mätt. Ska plugga lite historia nu men det är så sjukt tråkigt så jag somnar ju bara..

Snälla

Ge oss sommar, bara ben och fina kläder

KATJAAAAA IS HEREE

HAJHAJJJ ALLIHOPA KATJA HÄÄR =) just nu, sitter jag med azin och linnea in my livingroom ! stack hem från skolan vid 10-tiden för ganska onödig dag idag, köpte hem lite mcdonalds mat sen har vi vräkt i osss massa mat as usual =) skönt att I can be myself and it how much i want!!!!!! nämner inga namn vem jag menar...annnars`?? näää historiaprov imorgon.. kommmer gå superbra för alla utom mig! feels good. MEN MMMMMMMMMMMMHHHHHHHHHHH... älskar linnea min gulliga bästa underbara bloggerska! makes me laughhhhh all the time

MEN CiAO BELLaaAS
/ KITTY 
PASSANDE BILD, u know checking the menu, alltid intresserade när det är mat yyuuuP!


tänkte lägga upp lite fler wonderful pictures, men redan tagit hela imperialismen å förstavärldskrigets-tiden att skriva dettta inläggg SÅ ENOUGH IS ENOUGH,


 MY ESTONIAN MODEL!!!!!!!!

 LOVE yOU



 mina älskade foodlovers and lesbo's hemma hos azin för ett par veckor sedan


  AWWW. skoja sån säger aww till sig själv men här är vi antagligen typ 1000 år sedan! orkar inte lägga upp mer nu hela inlägget är fuckeduuuuuuup! men i know u enjoyed reading  every single second. liksom palla bildlös blogg?????????

LOVE & PEACE READERS

p.s FUNKADE VISST ATT LÄGGA UPP BILDER?

D.S  skoja vet inte ens vad det betyder? kan någon förklara? har aldrig förstått! men tippstippps läsa emmas och imeldas blogg underbara brudar!  emmans.devote.se  & imeldans.blogspot.com

HEJDÅ FÖR SISTA GÅNGEN


Fuck it

Nu får de fan räcka! Har stresst sönder de senaste timmarna med historian. Tacka gudarna för sp1bs sida på fb så man får lite hjälp från smarta klasskompisar. Datorn dör nu snart också. Ska ta mig en bit kaka och lägga mig i sängen och kolla oc eller andra avenyn. Sämst bloggning idag men slutade sent och sen har de blivit plugg. Hoppas på en bättre dag imorgon, godnatt!
.
Såhär ledsen är jag just nu..
Fast kom på att jag skulle äta kaka och blev glad

Stackars hand

Den personen som hade min historiabok innan mig har nog inte förstått meningen med att stryka under viktiga ord utan har strukit under allt. Jag har kramp av allt suddande. Bara så ni vet

Tisdag 15 februari 2011

Hejhej :)
Sitter i skolan just nu, sista lektionen sjukt skönt! Fast vår lärare är inte här idag så har fått världens dampvikarie, heelt sjuk. Slutar om nån timme sen blir de hem och plugga historia och kanske träna lite. Hörs då , puss
Erik och jag innan <3

Chokela :D

Titta jag har en hemlig beundrare! Just kidding, det är bara min mamma som försöker vara snäll..

Tankar

Har tänkt lite på det här med alla hjärtans dag, med risk att låta som en bitterfitta tänkte jag berätta lite hur jag tänker. Okej att det är en dag då man ska uppskatta de man älskar och de man tycker om. Men borde man inte göra de varje dag istället för på en liten skitdag en gång om året? Känns bara onödigt att gå ut och köpa nån ful blomma precis som alla andra, varför kan man inte göra de på en helt vanlig onsdag istället? Folk förväntar sig liksom presenter idag, men det är ju roligare att få det när man inte väntar sig det, helt spontant. Alla hjärtans dag är överskattat, älskar man någon så ska man visa det varje dag för varje dag kan vara din sista. Thats it! Men ni som har gåvor till mig kan gärna skicka det till mig! Maila mig för att få min adress.


Var lite sugen på tacos så slänger upp en bild, lite passande till kärleksinlägget :)

Måndag 14 februari 2011

Jag har hostat upp min lungor.
Eller ja det känns så iallafall. Hostat konstant hela natten, så sjukt jobbigt och verkligen ingenting hjälpte varken medicin eller dricka eller nånting. Låg och grät tillslut så jobbigt det var, så när klockan ringde imorse efter typ en halvtimmes sömn så orkade jag faktiskt inte så jag stannade hemma. Hade ändå en relativt kort dag idag så det gör nog inte så mycket. Hostan är lite bättre nu men hostar fortfarande upp feta slemklumpar ibland (mysigt jag vet). Nu ska jag fixa lite lunch och sätta mig med historian!

Träning!

Tjohej :D Nu drar jag och tränar bort alla chips jag tryckte i mig igår, chiaoo!
sööööt

söndag..

Fattar inte varför söndagar finns, har bara sån enorm ångest. Jaja. Dagen har inte varit så händelserik, jag har kollat tv, bakat cheesecake och pluggat lite. Går enormt jävla trögt, fattar ingenting.. Men bara en vecka kvar nu sen lov!

Shopping

Precis beställt hem en fin ring lite sådär spontant :)

Tekniksnillet!

Har precis lekt lite teknisk och kopplat in en dvd till min tv (svårare än man tror). Hittade den i uterummet där det är minusgrader och den stått i säkert ett halvår men den funkade. Ikväll tänkte jag nämligen ha oc maraton. Och mamma ska kolla melodifestivalen i vardagsrummet så får krypa upp i sängen. Är otroligt trött fortfarande så behöver ta de lilla lugna.
bjuder på denna söta bild jag tog precis. Modell nästa eller vadå??

Dö historia dö!

Pluggat typ en timme nu, gås as trögt. På lördagar borde man inte göra sånt och därför tycker jag det räcker för idag! Ska ta en dusch nu sen får vi la se vad som dyker upp :D

lördag 12 Februari 2011

Godmorgon!
Vaknade bara för ett litet tag sen och har sovit ganska länge för jag la mig direkt när jag kom hem igår vid halv ett typ, va så sjuuuukt trött. Gårdagen då ja, åkte hem till Imelda och förfestade med trevligt folk sen bussen till efterfesten och va där typ 5 minuter innan jag och Katja åkte in till stan igen. Hängde lite på bk med en idiot och hans kompis och sen tog jag bussen hem. Ja vad ska man säga, helt okej kväll bättre än att ligga hemma men den kunde ju varit roligare. Nu ska jag snart käka lite sen bara ta de lugnt innan jag sätter tänderna i historia böckerna.. blä!


Fredag 11 Februari 2011

Tjolahopp :D Fredag idag, skönt men är ändå ganska trött.. Varit en lång dag med superbowl (som vi vann, in your face polhem!!) och lektioner. Sitter nu med fula mjukis kläder i soffan och har nyss lagat och ätit en glammig middag bestående av makaroner och fiskpinnar haha. Ska chilla lite nu sen börja fixa mig, ikväll blir de fest hos Imelda sen ska dom vidare på efterfest men jag pallar inte de så drar väl hemåt. Vi hörs lite senare, om inte så ha en bra fredag för de ska jag :D


Smartis

Himla smart att jag lockade håret innan då jag nu tänkte gå ut och gå/springa och sen tvätta håret. Haha onödigt :P

Blind

Är halft blind just nu. Tror min syn blivit mycket mycket sämre de senaste veckorna för jag ser nästan ingenting längre. Att sitta och skriva på skoldatorn utan glasögon är ju en kamp. Hittar inte mina glasögon förtillfället och linser kan jag inte ha så det är lite jobbigt att sitta vid datorn :P Bajstrött idag igen, det regnar ute.. Kanske går ut och springer sen, vet inte om jag orkar. Imorgon är det fredag och det vankas superbowl och fest :)

Onsdag 9 Februari 2011

Önskar jag slapp säga hur trött jag är, ska inte klaga bara lite. FAAAAN VAD TRÖTT JAG ÄR! Så nu räcker de. Haha. Det har varit en lång dag idag 8.15-16.05.. Köpte en chipspåse innan jag åkte hem så har bestämt mig att när jag har gjort klart samhällen så får jag äta den :D Hinner nog inte heller med nån träning idag men ska försöka ge mig ut och springa istället. Nä nu ska jag fortsätta med aids och grejer så vi hörs senare :D puss
Har inga bilder på denna datorn så bjuder på en fin från julafton haha

Tisdag 8 Februari 2011

Heeej! Tisdag idag, dagen har inte varit så jobbig som den brukar vara, slutade 2 istället för 4 så det var jätteskönt! Men var ändå super trött så råkade somna lite på soffan som vanligt haha. Skulle egentligen tränat men det regnade och blåste massor innan så kände inte för att cykla iväg i det vädret. Får ta de imorgon istället och tillbringa kvällen med samhällen istället.
En bild från dagen

Azin bloggar!

Warrrruppppppp foooolks! Just nu sitter vi och har en underbar mattelektion med fika och allt.anyways ville bara säga att jag tycker att ni alla ska fortsätta följa linneas blogg cuase she's a coward..haha just kidning..MY point is that ya'll should continue doin' what u'r doin haha! NONSENS!! i dont know what im writing thouughh...men kul är det! Iallafall linnea är en underbar tjej som är älskad av mig.hon är alltid där när man behöver henne och vid speciella tillfällen 2 if u know what i mean girlfriend ;);) huhuh BÄÄÄST.vi ses när vi ses..kanske i agraba..hahaa PEEEJJJJZZZZZZ EVER BLAZZZIIN... BAM BAM RASTAFARI! im out..
I SAAIIIIIIDD EVER BLAZZZIN, riddim

Måndag 7 Februari 2011

Hallå alla bloggläsare denna roliga måndag! Asså fan vad min blogg suger, förr var jag helt satsig med dagens outfit och grejer men har ingen ork längre. Men skriver ändå nått varje dag. Iallafall så har de varit en chill dag, 2 lektioner och sovmorgon så kan inte klaga. Har hunnit med att plugga, chilla, träna, äta och duscha. Man hinner så sjukt mycket när man slutar tidigt. Jobbigt med ny vecka men det är lov om 2 veckor så ska försöka hålla ut! Har inte så mycket mer att säga, skriver kanske senare. Puss


Söndag 6 Februari 2011

Dagen har inte varit så händelserik, varit ute och sprungit en runda vilket var ett rent helvete. Inte gjort de sen november typ så , men ska komma igång med de igen! Håller på med lite plugg nu och ska snart äta. Ganska lugn och tråkig söndag som vanligt..
bjuder på en äcklig osminkad bild

Love is not enough

Det blir bäst såhär..

Lördag 5 Februari 2011

Det går inte att beskriva så trött jag är just nu, nyss sovit 2 timmar.. Var ju uppe med tuppen idag nästan, pallrade mig iväg till skolan tillsammans med Katja och Imelda och hjälpte till på öppethus. Och jag och Katja var nästan duktigast eftersom vi behövde va där på båda passen eftersom inte alla kom. Så har spenderat min dag i en orange ful tröja och informerat om samhällsprogrammet. Ikväll ska mammas kompis komma på middag så jag tror jag stannar hemma ikväll och chillar.

Bio

Hejhej! Kom nyss hem, har varit på bio ikväll med Katja och Anne. Vi såg the tourist som väl va ganska bra, orkar inte värsta recensionen.  Är sjukt trött men pallar ändå inte lägga mig vid tolv på en fredag, men ska ju upp tidigt imorgon för att va med på "öppet hus" på katte.. Kul! Nä :P Men vi hörs imorgon, godnatt!


Jag innan jag stack

Dåligt med bloggning

Blev inget inlägg igår eftersom jag cyklade hem till Katja på kvällen och spenderade natten där med Emelie och Imelda :) Har precis tagit en dusch och gjort mig lite fräsch. Ikväll vet jag inte vad som händer, tar de som de kommer :) Puss <3

Guuunatt

Tänkte bara skriva ett godnatt inlägg till alla så ni kan sova gott :) Haha, blev helt glad nu helt plötsligt. Knaaaaas eftersom jag mest velat ta mitt liv hela dagen. Ber om ursäkt till mina klasskompisar som måste höra på mitt självmordsbabbel, speciellt Erik! Nä nu ska jag borsta gaddarna (älskar de ordet haha) och sen hoppa i säng och kolla klart criminal minds. Puss och godnatt, sov sött vakna blött ;)

Onsdag 2 Februari 2011

Hejhej! Precis kommit hem efter att först ha tränat sen varit och handlat med mamma och sen nu nyss duschat. Va extremt trött och seg när jag km hem från skolan så tänkte skippa de, men som tur va så pallrade jag mig iväg. Ska snart sätta mig med skolböckerna och ha lite myspys, not. Haha. Tänkte lägga upp en låt som alltid får mig glad trots att allt annat är grått men de funkade inte :( Men tryck här om ni vill lyssna!


Tvkväll

Haj :)
Läget denna tisdagskväll? Med mig är det väl okej. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, gjort massa läxor, ätit och nyss kollat på sofias änglar och den hemliga miljonären. Faktiskt bra program som berör, bra att det inte bara görs skit program. Ska hoppa in i duschen snart sen plugga lite glosor. Första lektionen imorgon blev framflyttad så börjar 10, skönt!

I skolan

Godmorgon :) Sitter på matten just nu, fick precis mvg på provet haha. Grym jag är! Det är typ de ämnet de går bäst i för mig just nu, även fast jag suger på matte. Lång dag idag, slutar vid kvart i fyra, sen blir de kanske en runda på stan, behöver nytt smink och sånt. Sen hem och plugga lite och träna. LÅter ju superduperkul.. Not. Nä nu ska jag koncentrera mig på matten, eller gå och köpa nått att äta. Pusssssssss

RSS 2.0